مقاله پایایی و روایی فرم کوتاه نسخه فارسی «مقیاس سنجش آگاهی نداشتن از اختلال روانی» در مبتلایان به شیدایی روان پریش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پایایی و روایی فرم کوتاه نسخه فارسی «مقیاس سنجش آگاهی نداشتن از اختلال روانی» در مبتلایان به شیدایی روان پریش دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پایایی و روایی فرم کوتاه نسخه فارسی «مقیاس سنجش آگاهی نداشتن از اختلال روانی» در مبتلایان به شیدایی روان پریش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پایایی و روایی فرم کوتاه نسخه فارسی «مقیاس سنجش آگاهی نداشتن از اختلال روانی» در مبتلایان به شیدایی روان پریش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پایایی و روایی فرم کوتاه نسخه فارسی «مقیاس سنجش آگاهی نداشتن از اختلال روانی» در مبتلایان به شیدایی روان پریش :

مقاله پایایی و روایی فرم کوتاه نسخه فارسی «مقیاس سنجش آگاهی نداشتن از اختلال روانی» در مبتلایان به شیدایی روان پریش که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران (اندیشه و رفتار) از صفحه ۱۸۱ تا ۱۸۶ منتشر شده است.
نام: پایایی و روایی فرم کوتاه نسخه فارسی «مقیاس سنجش آگاهی نداشتن از اختلال روانی» در مبتلایان به شیدایی روان پریش
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بینش
مقاله پایایی
مقاله روایی
مقاله SUMD
مقاله اختلال دوقطبی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: بررسی پایایی و روایی فرم کوتاه نسخه فارسی مقیاس سنجش آگاهی نداشتن از اختلال روانی (SUMD) و نیز بررسی تغییر بینش بیماران شیدای روان پریش در طی بهبودی هدف این پژوهش بود.
روش: در این بررسی مقطعی- همگروهی ابتدا طی یک پیش بررسی پایایی بین ارزیاب ها روی ۳۶ بیمار مبتلا به شیدایی روان پریش بستری محاسبه شد و سپس ۶۰ بیمار مبتلا به شیدایی روان پریش بستری با استفاده از SUMD، مقیاس نمره دهی شیدایی یانگ (YMRS) و مقیاس سنجش کلی عملکرد (GAF) در دو نوبت، یکی در اوایل بستری (دوره حاد) و دیگری در زمان ترخیص (دوره بهبودی) مورد ارزیابی قرار گرفتند.
یافته ها: پایایی بین ارزیاب ها با استفاده از ضریب همبستگی درون طبقه ای (ICC)، ۰۷۳-۰۹۳ به دست آمد. بهبود بینش بیماران طی دو فاز حاد و بهبودی (p<0.01) نشانگر روایی سازه مقیاس بود.
نتیجه گیری: فرم کوتاه نسخه فارسی
SUMD از پایایی و روایی مناسب برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.