ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم تفاله زیتون به روش حیوان زنده (گزارش کوتاه علمی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم تفاله زیتون به روش حیوان زنده (گزارش کوتاه علمی) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم تفاله زیتون به روش حیوان زنده (گزارش کوتاه علمی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم تفاله زیتون به روش حیوان زنده (گزارش کوتاه علمی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم تفاله زیتون به روش حیوان زنده (گزارش کوتاه علمی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۵

هدف از اجرای این طرح تعیین ترکیب شیمیایی، مصرف اختیاری و قابلیت هضم تفاله زیتون تولید شده در استان گلستان بود. ابتدا به منظور امکان انبارداری، رطوبت تفاله زیتون از ۶۵-۶۰ درصد به ۱۵-۱۰ درصد کاهش داده شد و سپس ترکیب شیمیایی و نیز قابلیت هضم آن با استفاده از گوسفندان اخته شده تعیین گردید. بدین منظور از ۳ راس گوسفند نراخته شده از نژاد دالاق با میانگین وزنی ۴۲±۰.۵ کیلوگرم استفاده شد. ترکیب شیمیایی تفاله زیتون نوع خمیری شکل شامل ماده خشک (درصد)، انرژی خام (کالری بر گرم)، پروتئین خام (درصد)، چربی خام (درصد) و فیبر خام (درصد) به ترتیب ۳۵، ۳۹۲۲.۱۸، ۷.۶۹، ۱۵.۵۵ و ۲۹.۲ تعیین گردید. هچنین ترکیب شیمیایی تفاله نوع هواخشک شامل ماده خشک (درصد)، انرژی خام (کالری بر گرم)، پروتئین خام (درصد)، چربی خام (درصد) و فیبر خام (درصد) به ترتیب ۸۸.۷۵، ۳۷۵۳.۳۹، ۹.۵، ۱۰.۱ و ۳۶.۳ تعیین گردید. قابلیت هضم ظاهری ماده خشک، پروتئین خام، چربی خام و فیبر خام به ترتیب ۱۳.۲۸، ۲۶.۱۰، ۷۴.۶۷ و ۲۸.۷ درصد تعیین گردید.

کلید واژه: تفاله زیتون، ترکیبات شیمیایی، قابلیت هضم، روش حیوان زنده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.