مقاله ارزیابی فراوانی و الگوی پراکنش عمقی کرم خاکی در برخی از تیپ های جنگل شصت کلاته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی فراوانی و الگوی پراکنش عمقی کرم خاکی در برخی از تیپ های جنگل شصت کلاته دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی فراوانی و الگوی پراکنش عمقی کرم خاکی در برخی از تیپ های جنگل شصت کلاته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی فراوانی و الگوی پراکنش عمقی کرم خاکی در برخی از تیپ های جنگل شصت کلاته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی فراوانی و الگوی پراکنش عمقی کرم خاکی در برخی از تیپ های جنگل شصت کلاته :

مقاله ارزیابی فراوانی و الگوی پراکنش عمقی کرم خاکی در برخی از تیپ های جنگل شصت کلاته که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۱۴۵ تا ۱۵۷ منتشر شده است.
نام: ارزیابی فراوانی و الگوی پراکنش عمقی کرم خاکی در برخی از تیپ های جنگل شصت کلاته
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کرم خاکی
مقاله فراوانی
مقاله پراکنش
مقاله جنگل های خزری
مقاله خاک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فعالیت های زیستی کرم خاکی اثرگذاری های بسزایی بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حاصلخیزی خاک جنگل و رویش درختان جنگلی دارد. افزایش پژوهش هایی که به بررسی ارتباط متقابل کرم خاکی و عوامل محیط پرداخته اند نمایانگر اهمیت روز افزون اکولوژی کرم خاکی می باشد. زیست توده کرم خاکی شاخص زیستی مناسبی برای ویژگی های محیط از جمله حاصلخیزی خاک، کیفیت هوموس، شدت تخریب، آلودگی و توان تولید رویشگاه می باشد. با توجه به نبود داده ها در زمینه فراوانی جمعیت کرم خاکی در تیپ های جنگلی ناحیه خزری و چگونگی ارتباط جمعیت کرم خاکی با عوامل محیط که خاک مهم ترین آن است، این بررسی با هدف اندازه گیری شمار، زیست توده و پراکنش عمودی کرم های خاکی تا عمق ۲۰ سانتیمتری خاک و مقایسه فراوانی و پراکنش عمودی کرم های خاکی در برخی از تیپ های جنگل شصت کلاته انجام شد. به منظور شناخت تأثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک، برگ و لاشبرگ بر کرم های خاکی، ارتباط شمار کرم ها و زیست توده آنها با این ویژگی ها بررسی شد. در سری یک جنگل شصت کلاته تیپ های بلوط، بلوط- ممرز، انجیلی، انجیلی- ممرز، ممرز، افرا، توسکا، راش و راش- ممرز گزینش شدند. در هر تیپ ۱۰ نیمرخ خاک (۵۰×۵۰ سانتیمتر) به عمق ۲۰ سانتیمتر حفر و کرم های خاکی در دو لایه ۰ تا ۱۰ و ۱۰ تا ۲۰ سانتیمتری، به تفکیک گروه های اکولوژیک دست چین شدند. همزمان نمونه ای از لایه لاشبرگی و خاک هر لایه برای اندازه گیری ویژگی های فیزیکی و شیمیایی شامل بافت، رطوبت، وزن مخصوص ظاهری، اسیدیته، نیتروژن، کربن آلی، پتاسیم، فسفر، کلسیم و ظرفیت تبادل کاتیونی گرفته شد. شمار کرم خاکی بین ۳۷ تا ۱۵۴ عدد (در متر مربع) و زیست توده آن بین ۵۹ تا ۱۲۱ گرم (در متر مربع) بود. به تقریب ۸۶ و ۸۲ درصد شمار و زیست توده کرم های خاکی در لایه ۰ تا ۱۰ سانتیمتری دیده شد. نتیجه این بررسی نشان داد که فراوانی جمعیت کرم خاکی می تواند معرف طبقه بندی تیپ های جنگلی بر پایه قابلیت تولید رویشگاه باشد. بر این پایه تیپ های مورد بررسی به سه طبقه گروه بندی شدند. جمعیت کرم های خاکی در منطقه مورد بررسی تحت تأثیر مجموعه ای از ویژگی های خاک قرار دارد که اسیدیته، رطوبت و نسبت کربن به نیتروژن، فسفر و بافت مهم ترین آنها می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.