مقاله کاربرد روش هکمن دومرحله ای در برآورد ارزش تفریحی روستای اشتبین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد روش هکمن دومرحله ای در برآورد ارزش تفریحی روستای اشتبین دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد روش هکمن دومرحله ای در برآورد ارزش تفریحی روستای اشتبین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد روش هکمن دومرحله ای در برآورد ارزش تفریحی روستای اشتبین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد روش هکمن دومرحله ای در برآورد ارزش تفریحی روستای اشتبین :

مقاله کاربرد روش هکمن دومرحله ای در برآورد ارزش تفریحی روستای اشتبین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در روستا و توسعه از صفحه ۱۱۱ تا ۱۳۰ منتشر شده است.
نام: کاربرد روش هکمن دومرحله ای در برآورد ارزش تفریحی روستای اشتبین
این مقاله دارای ۲۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گردشگری روستایی
مقاله اقتصاد روستایی
مقاله هکمن (روش)
مقاله اشتبین (روستا)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در حال حاضر، گردشگری و اقتصاد گردشگری در حال تبدیل شدن به یکی از ارکان اصلی اقتصاد تجاری جهان است، به،گونه ای که از آن به مثابه عامل شتاب دهنده بازسازی و توسعه اقتصادی و اجتماعی در نواحی روستایی نیز یاد می شود. ارزش گذاری مناطق گردشگری روستایی و کارکردهای زیست محیطی برای تصحیح تصمیمات اقتصادی که اغلب بر اساس آنها، منابع زیست محیطی و مناطق گردشگری به منزله کالا و خدمات رایگان قلمداد می شوند، گامی درخور اهمیت به شمار می رود. هدف پژوهش حاضر تفکیک عوامل موثر بر تمایل به پرداخت گردشگران و عوامل موثر بر میزان تمایل به پرداخت آنها برای بازدید از روستای اشتبین و همچنین، برآورد ارزش تفریحی سالانه این روستا با استفاده از روش هکمن دومرحله ای است. نتایج پژوهش نشان می دهد که متغیرهای درآمد، میزان تحصیلات، تعداد اعضای خانواده، سن، سابقه سفر به روستا، و جنسیت بر تمایل به پرداخت بازدیدکنندگان، و متغیرهای درآمد، تعداد اعضای خانواده، میزان تحصیلات، و میزان رضایت گردشگران بر میزان تمایل به پرداخت بازدیدکنندگان موثرند. میانگین تمایل به پرداخت گردشگران و ارزش تفریحی سالانه این روستا در ۱۳۸۷، به ترتیب، ۶۸۸۴ و ۸۲۶۰۸۰۰۰۰ ریال برآورد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.