اثر عصاره های سیر و هل بر روی خواص مورفولوژی و فیزیولوژی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA) و سودوموناس آئروجینوزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عصاره های سیر و هل بر روی خواص مورفولوژی و فیزیولوژی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA) و سودوموناس آئروجینوزا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عصاره های سیر و هل بر روی خواص مورفولوژی و فیزیولوژی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA) و سودوموناس آئروجینوزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره های سیر و هل بر روی خواص مورفولوژی و فیزیولوژی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA) و سودوموناس آئروجینوزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عصاره های سیر و هل بر روی خواص مورفولوژی و فیزیولوژی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA) و سودوموناس آئروجینوزا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: سیر با نام علمی Allium sativum متعلق به خانواده Liliaceae و هِل با نام علمی Elettaria Cardamom Maton متعلق به خانواده Zingiberaceae دارای کاربردهای درمانی در طب سنتی هستند که برخی از آنها با بررسی های علمی اثبات شده است. از این دو گیاه اثرات ضدمیکروبی گزارش شده است.هدف: هدف از این تحقیق، بررسی اثر عصاره آبی سیر و عصاره متانولی هل بر روی سوش های مقاوم استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروجینوزا است. روش بررسی: ابتدا حبه های سیر (۱۰۰گرم) پوست گرفته شده و در آب مقطر استریل به نسبت ۱ به ۱ در مخلوط کن هموژن شدند، پس از سانتریفیوژ محلول رویی سیر جمع آوری گردید و از میان یک کاغذ صافی و در نهایت از فیلتر میلی پور (۰.۴۵ میکرون) عبور داده شد و برای انجام آزمایش ها در یخچال (۴ درجه سانتی گراد) نگهداری شد. برای تهیه عصاره هل، پس از جمع آوری دانه های هل، خشک کردن و پودر کردن آنها، عصاره گیری با استفاده از متانول و با روش پرکولاسیون انجام گرفت. برای بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره های سیر و هل، سوسپانسیون میکروبی با کدورتی مطابق با ۰.۵ مک فارلند تهیه و رقت های مختلف عصاره ها شامل ( ۱:۲, ۱:۴, ۱:۸ … ۱:۶۴ v/v برای سیر و رقت های ۸۰۰, ۶۵۰, ۴۰۰۰, …, ۵۰ mg/mlبرای هل) تهیه و علیه سویه های MISA ATCC 33591 و P. aeroginosa ATCC 27853 آزمایش شد. حداقل غلظت متوقف کننده رشد از طریق روش های دیسک گذاری، چاهک و رقت در لوله تعیین شد. هم چنین در این بررسی تغییرات مورفولوژی MRSA و P. aeroginosa با استفاده از میکروسکوپ نوری و خصوصیات فیزیولوژی آنها با استفاده از تلقیح غلظت های کمتر از بازدارنده سیر و هل به کشت باکتریایی انجام شد.نتایج: عصاره هل، هیچ اثری بر روی سو دوموناس آئروجینوزا نداشت، اما عصاره سیر بر روی این باکتری موثر بود. عصاره سیر (رقت های ۱:۲, ۱:۴, ۱:۸, ۱:۱۶ حاوی۲۲۰, ۵۵, ۱۱۰, ۲۷.۵ mg/ml آلیسین) رشد MRSA را مهار می کرد و غلظت های ۱:۸ (v/v) تا ۱:۲ آن باعث مهار رشد سودوموناس آئروجینوزا می شد. هم چنین دیده شد که MRSA به عصاره هل در رقت های mg/ml 200 تا ۸۰۰ حساس است .به طور کلی حداقل غلظت مهارکننده سیر برای MIC) MRSA سیر ۱:۱۶=: مقدار آلیسین (۲۷.۵۰ mg/ml کمتر از حداقل غلظت مهار کننده سیر برای سودوموناس آئروجینوزا MIC) سیر =۱:۸ و مقدار آلیسین mg/ml 55) است بررسی اثر عصاره سیر بر روی مورفولوژی باکتری ها شامل تغییر اندازه آنها، تخریب شکل جزئی و تورم سلولی است اما عصاره هل هیچ تغییر شکل آشکاری را بر روی سلول در مقایسه با کنترل نشان نمی دهد. هم چنین در غلظت های پایین سیر، تولید آنزیم کاتالاز و پیگمان پیوسیانین توسط سودوموناس آئروجینوزا کاهش یافت اما توانایی همولیز آن افزایش پیداکرد. نتایج نشان داد که تولید اسید از ساکارز و مانیتول توسط MRSA بر خلاف شاهد، منفی شد .نتیجه گیری: این بررسی نشان داد که عصاره سیر، اثرات ضدباکتریایی متفاوتی را علیه ۲ باکتری مورد آزمایش اعمال می کند.

کلید واژه: سیر، هل، فعالیت ضدمیکروبی، حداقل غلظت مهار کننده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.