شیوع هپاتیت دارویی احتمالی به دنبال درمان سل در بین مراجعین به بیمارستان سینا (کرمانشاه، ۸۳-۱۳۷۵)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع هپاتیت دارویی احتمالی به دنبال درمان سل در بین مراجعین به بیمارستان سینا (کرمانشاه، ۸۳-۱۳۷۵) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع هپاتیت دارویی احتمالی به دنبال درمان سل در بین مراجعین به بیمارستان سینا (کرمانشاه، ۸۳-۱۳۷۵)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع هپاتیت دارویی احتمالی به دنبال درمان سل در بین مراجعین به بیمارستان سینا (کرمانشاه، ۸۳-۱۳۷۵)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع هپاتیت دارویی احتمالی به دنبال درمان سل در بین مراجعین به بیمارستان سینا (کرمانشاه، ۸۳-۱۳۷۵) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: داروهای ضد سل می توانند سبب ایجاد سیمت کبدی شوند و این عارضه همچنان به عنوان یکی از مشکلات درمان سل باقی مانده است. هدف از انجام این مطالعه تعیین شیوع هپاتیت دارویی در بیماران مبتلا به سل بستری شده در فاصله سال های ۸۳-۱۳۷۵ در بیمارستان سینای کرمانشاه و عوامل خطر احتمالی مرتبط با هپاتیت دارویی است.مواد و روش ها: مطالعه حاضر یک مطالعه مقطعی است. پرونده ۷۲۳ بیمار که با تشخیص سل فعال یا هپاتیت دارویی به دنبال درمان سل بستری شده بودند، به روش سرشماری آسان و در دسترس مورد مطالعه قرار گرفتند. آزمون های آماری که برای تجزیه و تحلیل اطلاعات به کار رفتند، شامل مجذور کای و آزمون دقیق فیشر برای مقایسه متغیرهای کیفی، آزمون های Z برای مقایسه نسبت هپاتیت دارویی در گروه های سنی و آزمون های F و T به ترتیب برای مقایسه میانگین و واریانس سنی بیماران مبتلا و غیرمبتلا به هپاتیت دارویی بود. سطح معنادار آماری ۹۵ درصد (a=0.05) در نظر گرفته شد.یافته ها: ۳۷ بیمار (۵.۱%) از ۷۲۳ بیمار بستری به دلیل سل دچار هپاتیت دارویی شدند که با جنسیت و نوع بیماری سل (ریوی، خارج ریوی) و سرولوژی مثبت HBV, HCV, HIV ارتباط آماری معناداری نداشت. میانگین سنی بیمارانی که دچار هپاتیت دارویی شدند، بالاتر از بیماران بدون هپاتیت دارویی بود (P=0.025). فراوانی هپاتیت دارویی در گروه سنی بالای ۶۴ سال بیش از گروه های سنی دیگر بود (P=0.02). میانگین و انحراف معیار زمان بروز هپاتیت دارویی ۳.۳±۱۲.۴ روز بعد از شروع درمان بود.نتیجه گیری: پیشنهاد می شود بیماران مبتلا به سل به ویژه افراد سالمند به طور منظم تحت پایش بالینی و آزمایشگاهی هپاتیت دارویی به خصوص روزهای اول درمان سل قرار گیرند.

کلید واژه: هپاتیت دارویی، سل، شیوع، کرمانشاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.