توصیف عفونت های ادراری در بیماران پیوند کلیه بستری شده در بیمارستان لبافی نژاد از سال ۱۳۸۴ لغایت ۱۳۸۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 توصیف عفونت های ادراری در بیماران پیوند کلیه بستری شده در بیمارستان لبافی نژاد از سال ۱۳۸۴ لغایت ۱۳۸۵ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد توصیف عفونت های ادراری در بیماران پیوند کلیه بستری شده در بیمارستان لبافی نژاد از سال ۱۳۸۴ لغایت ۱۳۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی توصیف عفونت های ادراری در بیماران پیوند کلیه بستری شده در بیمارستان لبافی نژاد از سال ۱۳۸۴ لغایت ۱۳۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن توصیف عفونت های ادراری در بیماران پیوند کلیه بستری شده در بیمارستان لبافی نژاد از سال ۱۳۸۴ لغایت ۱۳۸۵ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۵

سابقه و هدف: پیوند کلیه امروزه بهترین درمان نارسایی مزمن کلیه شناخته می شود و مجاری ادراری شایعترین محل عفونت بدنبال پیوند کلیه محسوب می شود. هدف این مطالعه تعیین جنبه های مختلف بالینی و میکروبیولوژیکی عفونت ادراری در بیماران پیوند کلیه است.مواد و روشها: در این مطالعه مقطعی، تظاهرات بالینی بیماران پیوندی مشکوک به عفونت ادراری در بدو پذیرش، سابقه بیماری، زمان پیوند، و نتایج آزمایشگاهی آنان شامل CBC, U/C, U/A جمع آوری و با نرم افزار آماری SPSS نسخه ۱۱.۵ مورد آنالیز قرار گرفت.یافته ها: در ۱۲۲ بیمار مبتلا به UTI، ۶۱ بیمار (۵۰%) با تابلوی تب و لرز و ضعف و بدون علایم ادراری بستری شدند. زمان بین بستری و پیوند بیماران در ۱۹ بیمار (۱۵.۶%) یکماه، در ۲۳ بیمار (۱۸.۹%) ۱ تا ۳ ماه، در ۱۹ بیمار (۱۵.۶%) ۳ تا ۶ ماه و در ۱۲ بیمار (۹.۸%) بین ۶ تا ۱۲ ماه بود. ۴۹ بیمار بعد از یکسال مبتلا به UTI شده بودند. در ۵۶ بیمار (۴۵.۹%) کشت ادرار منفی و در موارد مثبت Ecoli شایعترین ارگانیسم جدا شده بود (۵۶%).نتیجه گیری: در این مطالعه اغلب موارد UTI در سال اول بعد پیوند و با تظاهرات غیر اختصاصی خود را بروز داده بود. همچنین کشت ادراری در نیمی از موارد منفی بوده است. لذا تشخیص UTI در این بیماران ظن بالینی بالایی را می طلبد.

کلید واژه: پیوند کلیه، تب و لرز، عفونت مجاری ادراری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.