مقاله مقایسه دو روش بی دردی توسط بیمار به صورت وریدی و از طریق کاتتر فمورال بعد از جراحی ترمیم رباط قدامی زانو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه دو روش بی دردی توسط بیمار به صورت وریدی و از طریق کاتتر فمورال بعد از جراحی ترمیم رباط قدامی زانو دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه دو روش بی دردی توسط بیمار به صورت وریدی و از طریق کاتتر فمورال بعد از جراحی ترمیم رباط قدامی زانو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه دو روش بی دردی توسط بیمار به صورت وریدی و از طریق کاتتر فمورال بعد از جراحی ترمیم رباط قدامی زانو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه دو روش بی دردی توسط بیمار به صورت وریدی و از طریق کاتتر فمورال بعد از جراحی ترمیم رباط قدامی زانو :

مقاله مقایسه دو روش بی دردی توسط بیمار به صورت وریدی و از طریق کاتتر فمورال بعد از جراحی ترمیم رباط قدامی زانو که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در شهریور ۱۳۸۹ در علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران) از صفحه ۱۶ تا ۲۲ منتشر شده است.
نام: مقایسه دو روش بی دردی توسط بیمار به صورت وریدی و از طریق کاتتر فمورال بعد از جراحی ترمیم رباط قدامی زانو
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله درد پس از عمل
مقاله جراحی ترمیمی زانو
مقاله بی دردی وریدی،بی دردی رژیونال

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: درد پس از عمل جراحی، یکی از مشکلات شایع بخش های جراحی به خصوص در اعمال جراحی ارتوپدی به شمار می رود. روش بی دردی تحت کنترل بیمار توسط روش های مختلفی همچون داخل وریدی، رژیونال از طریق بلوک عصب محیطی، یا اپیدورال صورت می گیرد. در این مطالعه سعی شده است اثربخشی دو نوع پمپ بی دردیPCA (Patient Controlled Analgesia) به دو روش وریدی Patient Controlled Intravenous Analgesia (PCIA) با استفاده از مورفین و روش رژیونال Patient Controlled Regional Analgesia (PCRA) از طریق کاتتر عصب فمورال با داروی بوپیواکائین، در اعمال جراحی ترمیمی زانو ACL (Anterior Cruciate Ligamentum) مقایسه گردد.
روش کار: مطالعه حاضر به صورت یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده طراحی و اجرا شد. ۷۰ بیمار کاندیدای عمل جراحی ترمیمی زانو پس از انتخاب به طور تصادفی در دو گروه پمپ بی دردی وریدی (PCIA) و پمپ بی دردی رژیونال (PCRA) قرار گرفتند. در گروه وریدی، مورفین با دوز %۰۲ و در گروه رژیونال پس از انجام بلوک عصب فمورال در ریکاوری و گذاشتن کاتتر، پمپ بی دردی رژیونال حاوی بوپیواکائین %۰۱ بود. شدت درد پس از عمل جراحی بر اساس معیار نمره بندی ۱۰ نمره ای VAS (Visual Analog Scale-VAS) در ساعت های اول، هشتم، شانزدهم، بیست و چهارم، سی و دوم و چهلم پس از عمل (هر هشت ساعت) سنجش و ثبت می گردید. به منظور آنالیز نتایج از آزمون های کای دو،t-test و آنالیز واریانس استفاده شد. داده های به دست آمده با استفاده از نرم افزار آماری SPSS V.13 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: اطلاعات دموگرافیک در هر دو گروه یکسان بود. هر چند نمره درد در تمام زمان ها در هر دو گروه کمتر از ۳ بود، ولی نمره درد در ساعت اول در گروه پمپ رژیونال کمتر از گروه پمپ وریدی بود. در مقابل، در سایر زمان های پیگیری (۸، ۱۶، ۲۴، ۳۲ و ۴۰ ساعت پس از عمل جراحی) شدت درد در گروه پمپ وریدی به لحاظ آماری کمتر از بیماران گروه پمپ رژیونال بود. عارضه خاصی در دو گروه مشاهده نشد.
نتیجه گیری: یافته های این مطالعه نشان داد که هر دو روش می تواند به طور مطلوب شدت درد پس از عمل جراحی ترمیم رباط قدامی زانو کاهش دهد؛ با این حال روش پمپ بی دردی داخل وریدی بهتر از روش بی دردی با استفاده از کاتتر فمورال بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.