اثر اسیدهای چرب امگا ۳ خالص شده بر وضعیت لیپوپروتئین ها و کنترل گلیسمی در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسیدهای چرب امگا ۳ خالص شده بر وضعیت لیپوپروتئین ها و کنترل گلیسمی در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسیدهای چرب امگا ۳ خالص شده بر وضعیت لیپوپروتئین ها و کنترل گلیسمی در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسیدهای چرب امگا ۳ خالص شده بر وضعیت لیپوپروتئین ها و کنترل گلیسمی در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسیدهای چرب امگا ۳ خالص شده بر وضعیت لیپوپروتئین ها و کنترل گلیسمی در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران

تعداد صفحات :۸

مقدمه: مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ باعث کاهش عوامل خطرزای بیماری های قلبی- عروقی می شود. دیابت نوع ۲ در ایجاد وضعیت نامطلوب خطرزای بیماری های قلبی- عروقی در زنان بعد از یائسگی نقش مهمی دارد. هدف از این مطالعه بررسی اثر اسیدهای چرب امگا ۳ خالص شده بر مقاومت به انسولین، گلوکز و لیپو پروتئین های سرم زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲ بود.مواد و روش ها: ۳۲ زن یائسه (۵۳.۷±۱۱.۴= سن) مبتلا به دیابت نوع ۲ و دارای اضافه وزن (۲۸.۷±۰.۶ =BMI) در یک مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور، روزانه ۲ گرم اسید چرب امگا ۳ خالص شدها دارونما به مدت ۱۰ هفته مصرف کردند. در شروع مطالعه و پایان هفته دهم ۱۰ سی سی خون وریدی از افراد گرفته شد. تری گلیسرید، کلسترول تام، HDL-C، LDL-C و گلوکز سرم به روش آنزیمی، انسولین سرم با روش رادیو ایمینوآسی، هموگلوبین گلیکوزیله به روش رنگ سنجی و مقاومت به انسولین از طریق فرمول HOMA-IR اندازه گیری و محاسبه شدند.یافته ها: کاهش معنی داری در میزان تری گلسیرید سرم و TG/HDL-C، در گروه مصرف کننده امگا ۳ در مقایسه با گروه شاهد در پایان مطالعه وجود داشت. تفاوت معنی داری در میزان کلسترول تام، HDL-C،LDL-C، گلوکز سرم، هموگلوبین گلیکوزیله و مقاومت به انسولین در پایان مطالعه بین دو گروه وجود نداشت. افزایش معنی داری در میزان انسولین سرم در گروه مصرف کننده امگا ۳ در پایان مطالعه در مقایسه با شروع مطالعه و کاهش معنی داری در میزان کلسترول تام در پایان مطالعه در مقایسه با شروع مطالعه وجود داشت.نتیجه گیری: مصرف ۲ گرم اسید چرب امگا ۳ خالص شده به مدت ده هفته در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲ اگرچه باعث کاهش تری گلسیرید و کلسترول تام سرم می شود، اثر سودمندی بر سایر لیپوپروتئین ها و کنترل گلیسمی ندارد. توصیه به مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ در زنان یائسه دیابتی نیاز به بررسی بیشتری دارد.

کلید واژه: اسیدهای چرب امگا ۳، زنان یائسه، دیابت نوع ۲، لیپوپروتئین، گلوکز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.