مقاله آسیب های ناشی از سر سوزن و وسایل نوک تیز در دانشجویان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آسیب های ناشی از سر سوزن و وسایل نوک تیز در دانشجویان دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آسیب های ناشی از سر سوزن و وسایل نوک تیز در دانشجویان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آسیب های ناشی از سر سوزن و وسایل نوک تیز در دانشجویان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آسیب های ناشی از سر سوزن و وسایل نوک تیز در دانشجویان :

مقاله آسیب های ناشی از سر سوزن و وسایل نوک تیز در دانشجویان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در پژوهش پرستاری از صفحه ۱۸ تا ۲۳ منتشر شده است.
نام: آسیب های ناشی از سر سوزن و وسایل نوک تیز در دانشجویان
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آسیب ناشی از سرسوزن
مقاله وسایل نوک تیز
مقاله دانشجویان پرستاری و مامایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: آسیب های ناشی از وسایل نوک تیز (Needle stick injuries (NSIs)) مهم ترین مشکل در مواجهه با پاتوژن های قابل انتقال از طریق خون در کارکنان بهداشتی درمانی به خصوص پرستاران می باشد. از این نظر دانشجویان پرستاری و مامایی در انجام کارهای بالینی شدیدا در معرض خطر ابتلا به این آسیب ها می باشند. هدف این مطالعه تعیین فراوانی آسیب های ذکر شده و عوامل مرتبط با آن در دانشجویان پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بوده است.
روش: جامعه پژوهش در این مطالعه شامل کلیه دانشجویان پرستاری و مامایی می شد که در مقطع بالینی اعم از کار آموز و کارورز در حال گذراندن دروس بالینی بودند. در این پژوهش توصیفی مقطعی، ۱۹۰ نفر از دانشجویان کاراموز و کارورز پرستاری و مامایی شرکت داشتند. با استفاده از پرسشنامه مطالعه Shiao و به کارگیری منابع معتبر ابزاری در خصوص سابقه آسیب با وسایل نوک تیز و عوامل مرتبط با آن در طول یک سال گذشته به همراه وضعیت واکسیناسیون هپاتیت B تدوین شد. به منظور بررسی اهداف پژوهش، از آزمون های آماری رگرسیون و مجذور کای و جهت تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS v.16 استفاده گردید.
یافته ها: یافته ها نشان داد که۳۰۱ % از دانشجویان در یک سال گذشته دچار این آسیب شده اند.۴۲۲ % حداقل یک آسیب را در طول دوران تحصیل دانشگاهی خود تجربه کردند. سر سوزن سرنگ معمولی شایع ترین وسیله ۷۱۶% و آسیب دیدگی حین کشیدن دارو، شایع ترین وضعیت به شمار می امد. %۳۳۹ از دانشجویان پس از ایجاد آسیب آن را گزارش کردند. بیشترین علت عدم گزارش۳۰ %، اطمینان از عدم وجود بیماری عفونی نگران کننده در بیماری بود که وسیله نوک تیز روی او استفاده شده است. اکثر دانشجویان۹۳۶ %، واکسیناسیون هپاتیت B را انجام داده بودند. در بین دانشجویان سال های مختلف بیشترین میزان آسیب دیدگی در دانشجویان سال دوم بود. فراوانی آسیب ها در دانشجویان کارآموز و کارورز و همچنین دانشجویان پرستاری و مامایی تفاوت معناداری نداشت.
نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاکی از بالا بودن میزان آسیب های ناشی از وسایل نوک تیز علی رغم عدم گزارش آن در بین دانشجویان پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بوده است. پوشش واکسیناسیون هپاتیت B در این دانشجویان در حد رضایت بخشی است با این حال برنامه ریزی جهت جلوگیری از بروز آسیب و در صورت لزوم اجرای اقدامات صحیح پس از آن ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.