بررسی حساسیت روش PCR-Ribotyping در شناسایی سویه های سالمونلای جدا شده از بیماران مبتلا به اسهال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی حساسیت روش PCR-Ribotyping در شناسایی سویه های سالمونلای جدا شده از بیماران مبتلا به اسهال دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی حساسیت روش PCR-Ribotyping در شناسایی سویه های سالمونلای جدا شده از بیماران مبتلا به اسهال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی حساسیت روش PCR-Ribotyping در شناسایی سویه های سالمونلای جدا شده از بیماران مبتلا به اسهال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی حساسیت روش PCR-Ribotyping در شناسایی سویه های سالمونلای جدا شده از بیماران مبتلا به اسهال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: سالمونلا از مهمترین پاتوژنهای ایجاد کننده اسهال و بیماریهای ناشی از غذا در انسان می باشد که اغلب توسط مواد غذایی مانند گوشت و مرغ آلوده به انسان سرایت می کند. به دلیل اهمیت این ارگانیسم به عنوان یکی از پاتوژنهای بیماریزا، نیاز به شناسایی و تشخیص سریع آن توسط روشهای مولکولی می باشد. هدف از این مطالعه بررسی حساسیت تکنیک PCR-Ribotyping در شناسایی سویه های سالمونلا می باشد.مواد و روشها: این نوع مطالعه از نوع توصیفی بوده و شامل ۴۰ سویه سالمونلای جداشده از بیماران مبتلا به اسهال در طی سالهای ۱۳۸۴-۱۳۸۰ بودند. پس از تعیین نوع سروتیپ آنها، DNA با روش فنل/ کلرفرم استخراج شد و تکنیک PCR-Ribotyping توسط پرایمرهای P1 و P2 مربوط به ژن ۱۶S-23SrRNA انجام گرفت. در نهایت محصول PCR بر روی ژل آگارز ۱.۸% با ولتاژ ۱۲۰ به مدت ۹۰ دقیقه الکتروفورز شد و بعد از رنگ آمیزی ژل با اتیدیوم برماید آنالیز صورت گرفت.یافته ها: ۴۰ نمونه سالمونلا شامل سروتیپ های پاراتیفی A، پاراتیفی B، پاراتیفی C، پاراتیفی D و سروتیپ تیفی دارای ۵ باند مشابه در حد فاصل ۷۰۰-۲۵۰۰ bp بودند. سروتیپ های مختلف سالمونلا، حاوی باندهای یکسان در مناطق مشابه بودند.نتیجه گیری: با توجه به نتایج بدست آمده می توان گفت تکنیک PCR-Ribotyping دارای حساسیت بالا جهت شناسایی سویه های سالمونلا در حد جنس می باشد ولی برای تعیین نوع سروتیپ از حساسیت زیاد برخوردار نمی باشد.

کلید واژه: اسهال، حساسیت، سالمونلا، PCR-Ribotyping

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.