بررسی بیرون دهانی اثرات مایعات اسیدی وابسته به غذا، بر روی ویژگی های سطحی (سختی و زبری) دو گونه کامپوزیت و یک نوع کامپوزیت تغییر یافته پلی اسید (کامپومر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی بیرون دهانی اثرات مایعات اسیدی وابسته به غذا، بر روی ویژگی های سطحی (سختی و زبری) دو گونه کامپوزیت و یک نوع کامپوزیت تغییر یافته پلی اسید (کامپومر) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی بیرون دهانی اثرات مایعات اسیدی وابسته به غذا، بر روی ویژگی های سطحی (سختی و زبری) دو گونه کامپوزیت و یک نوع کامپوزیت تغییر یافته پلی اسید (کامپومر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی بیرون دهانی اثرات مایعات اسیدی وابسته به غذا، بر روی ویژگی های سطحی (سختی و زبری) دو گونه کامپوزیت و یک نوع کامپوزیت تغییر یافته پلی اسید (کامپومر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی بیرون دهانی اثرات مایعات اسیدی وابسته به غذا، بر روی ویژگی های سطحی (سختی و زبری) دو گونه کامپوزیت و یک نوع کامپوزیت تغییر یافته پلی اسید (کامپومر) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز – Journal Of Dentistry

تعداد صفحات :۸

مقدمه: با توجه به این که، محیط دهان، یکی از محیط های شیمیایی است، که می تواند باعث سایش رزین های کامپوزیت شود، در نتیجه، در این پژوهش از دو محیط اسیدی ضعیف (اسید لاکتیک و اسید سیتریک) و یک محیط شاهد (آب مقطر) استفاده شد تا اثرات این محیط ها، بر روی سختی و زبری سطح کامپوزیت های هلیومولار، Z250 و کامپومر کامپو گلاس بررسی گردد.مواد و روش: دیسک هایی از هر سه گونه ماده فراهم و سطح آنها پالیش شدند. دیسک ها برای آزمون سختی و زبری جدا شدند و در محیط آب مقطر، اسید لاکتیک ۰.۰۲n و اسید سیتریک ۰.۰۲n قرار گرفتند. همه محیط ها در دمای ۳۷ درجه سانتی گراد گذاشته شدند. پس از یک هفته، دیسک ها به وسیله دستگاه سختی سنج و زبری سنج بررسی شدند.یافته ها: از لحاظ زبری سطح مواد، تفاوتی چشمگیر در میان مواد در محیط های گوناگون دیده نشد، اما از لحاظ سختی سطح مواد در محیط اسید لاکتیک، سختی کامپوزیت Z250 از کامپوگلاس بیشتر بود، اما سختی سطح مواد در محیط آب مقطر و اسید سیتریک، تقریبا یکسان بود.نتیجه گیری: تاثیر مواد غذایی مختلف بر زبری سطح مواد ترمیمی همرنگ تقریبا یکسان می باشد ولی این اثر بر سختی مواد همرنگ می تواند متفاوت باشد که بستگی به نوع ماده غذایی و جنس ماده همرنگ دارد.

کلید واژه: مایعات اسیدی وابسته به غذا، ویژگی های سطحی، کامپوزیت و کامپومر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.