بررسی ارتباط بین درک پرستاران از رفتارهای توانمند کننده سرپرستاران و درک آنان از اثر بخشی کار خود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط بین درک پرستاران از رفتارهای توانمند کننده سرپرستاران و درک آنان از اثر بخشی کار خود دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط بین درک پرستاران از رفتارهای توانمند کننده سرپرستاران و درک آنان از اثر بخشی کار خود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط بین درک پرستاران از رفتارهای توانمند کننده سرپرستاران و درک آنان از اثر بخشی کار خود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط بین درک پرستاران از رفتارهای توانمند کننده سرپرستاران و درک آنان از اثر بخشی کار خود :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: انحصار قدرت به عده کمی در راس سلسله مراتب بیمارستانی باعث گردیده احساس ناتوانی در این سازمان ها همه گیر شود و پرستاران اغلب احساس می کنند در محیط کارشان ضعیف هستند. جهت حل این معضل و توسعه اثر بخشی، بهره گیری از راهکار توانمند سازی بسیار تاثیرگذار است. هدف از انجام این پژوهش بررسی ارتباط بین درک پرستاران از رفتارهای توانمند کننده مدیران و نیز درک آنان از اثر بخشی کار خویش می باشد.مواد و روشها: در این مطالعه مقطعی- همبستگی ۱۹۴ پرستار مشغول به کار در سه بیمارستان آموزشی بقیه اله (عج)، جماران و نجمیه با بیش از یک سال تجربه کاری و بدون سابقه مدیریت به روش تصادفی- طبقه ای مورد بررسی قرار گرفتند. ۲ پرسشنامه استاندارد به صورت مقیاس ۲۷ ایتمی “رفتار توانمند کننده رهبر” و مقیاس ۲۴ ایتمی محقق ساخته “خود اثر بخش کار خویش” جهت جمع آوری اطلاعات استفاده شدند. پرسشنامه ها توسط پرستاران خارج از محیط کار تکمیل شدند. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS و با بکار گیری آزمون های آماری کای دو، فیشر و ضریب همبستگی اسپیرفن- براون مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفتند.یافته ها: پرستاران درک نسبتا بالایی از رفتارهای توانمند کننده سرپرستاران خود (۵.۰۸±۱.۲۰) داشتند. بیشترین درک آنها از رفتار “اطمینان بخشی” (۵.۳۴±۱.۲۴) و کمترین درک آنان از رفتار “دادن اختیار و کاهش بوروکراسی” (۴.۹۴±۱.۳۱) بود. همچنین درک آنها از اثربخشی کار خود متوسط (۴.۹۴±۰.۷۴۹) بود. بیشترین درک آنها از اثر بخشی در امر “مراقبت بالینی” (۵.۳۷±۰.۷۵۲) و کمترین درک آنها در زمینه “پژوهش” (۳.۹۶±۱.۱۰) بود.نتیجه گیری: نتایج حاکی از ارتباط بین درک پرستاران از رفتارهای توانمند کننده سرپرستاران و درک آنان از اثر بخشی کار خود بود. این یافته ها به مدیران سازمانی تاکید می کند که نقش پر رنگ تری در افزایش اثر بخشی کار پرسنل از طریق رفتارهای توانمند کننده داشته باشند. همچنین جهت درک بهتر فرایند توانمند سازی تحقیقات بیشتر در این زمینه پیشنهاد می شود.

کلید واژه: اثربخشی کار، پرستاران، توانمندسازی، قدرت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.