رابطه آموزش عالی و کارآیی و اشتغال دانش آموختگان: دیدگاه استادان، مدیران و دانش آموختگان بررسی موردی آموزش جنگل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رابطه آموزش عالی و کارآیی و اشتغال دانش آموختگان: دیدگاه استادان، مدیران و دانش آموختگان بررسی موردی آموزش جنگل دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطه آموزش عالی و کارآیی و اشتغال دانش آموختگان: دیدگاه استادان، مدیران و دانش آموختگان بررسی موردی آموزش جنگل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه آموزش عالی و کارآیی و اشتغال دانش آموختگان: دیدگاه استادان، مدیران و دانش آموختگان بررسی موردی آموزش جنگل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطه آموزش عالی و کارآیی و اشتغال دانش آموختگان: دیدگاه استادان، مدیران و دانش آموختگان بررسی موردی آموزش جنگل :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۲۱

آموزش عالی رشته جنگل به منظور تامین نیروی متخصص، توسط وزارت مسوول آموزش عالی کشور شروع شده و امروزه توسط وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، دانشگاه آزاد اسلامی و دستگاه اجرایی، دانشجویانی در مقاطع مختلف تحصیلی تربیت می شوند. از تحقیقی که در قالب پایان نامه دکتری، برای بررسی نظام آموزش عالی رشته جنگل در ایران از ابعاد شبکه و متولی، شیوه و تعداد پذیرش دانشجو، برنامه آموزشی، امکانات، تجهیزات و عرصه آموزشی، کارآیی و اشتغال دانش آموختگان، با هدف پیشنهاد الگویی مناسب برای آموزش عالی رشته جنگل انجام گرفت، این مقاله استخراج شد. در این مقاله، رابطه آموزش عالی و کارآیی و اشتغال دانش آموختگان رشته جنگل بررسی می شود. این تحقیق توصیفی بوده و برای جمع آوری اطلاعات از روش پیمایشی استفاده شده است. پس از تعیین جامعه آماری، تعداد نمونه ها به وسیله فرمول کوکران تعیین و پرسشنامه های مدیران آموزشی، تحقیقاتی و اجرایی و دانش آموختگان و سوالات مصاحبه استادان تهیه و از نظر اعتبار روایی و پایایی تایید شدند. در این پژوهش از سه گروه دانش آموختگان رشته جنگل سال ۱۳۶۵ لغایت ۱۳۷۵ و مدیران اجرایی، آموزشی و تحقیقاتی، استانهای تهران، مازندران، اصفهان، شیراز، کرمانشاه و هرمزگان، استادان دانشگاه های تهران، گرگان، گیلان و مازندران نظر خواهی شد. در مجموع از ۱۲۱ دانش آموخته، ۵۱ مدیر و ۲۷ عضو هیات علمی اطلاعات جمع آوری و با استفاده از نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل شد. رضایت نسبتا کم مدیران اجرایی از دانش و مهارت دانش آموختگان، رابطه ضعیف بین آموزش و اشتغال در طی دوره، فراهم نبودن یا کم بودن زمینه اشتغال دانش آموختگان، تاثیر زیاد دروس عملی در کارآیی و اشتغال، موثر بودن پذیرش دانشجویان بومی در کارآیی و اشتغال، لزوم تهیه برنامه های متنوع آموزشی جنگل برای مناطق مختلف ایران جهت بالا بردن کارآیی و منطق های شدن آموزش های جنگل، لزوم ایجاد ضوابط قانونی برای جذب فارغ التحصیلان، توجه نسبتا متوسط به مهارت و دانش در هنگام استخدام، تاثیر زیاد دانشگاه محل تحصیل در کارآیی و اشتغال، تاثیر جنسیت در کارآیی و تاثیر زیاد دوره های ضمن خدمت در کارآیی دانش آموختگان رشته جنگل از نتایج این پژوهش می باشد. البته عوامل دیگر بجز آموزش نیز تاثیر زیادی در کارآیی و اشتغال دارند.

کلید واژه: آموزش عالی جنگل، کارایی، اشتغال، دانش آموختگان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.