نتایج آزمایش پوستی توبرکولین در کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه (۱۳۸۳)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نتایج آزمایش پوستی توبرکولین در کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه (۱۳۸۳) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نتایج آزمایش پوستی توبرکولین در کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه (۱۳۸۳)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نتایج آزمایش پوستی توبرکولین در کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه (۱۳۸۳)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نتایج آزمایش پوستی توبرکولین در کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه (۱۳۸۳) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: از آنجا که کارکنان مراکز آموزشی درمانی به واسطه فعالیت های شغلی در معرض ابتلا به بیماری سل هستند، تمامی دانشگاه های معتبر دنیا برنامه هایی را برای جلوگیری از ابتلای این افراد به بیماری سل تدارک دیده اند. این مطالعه به منظور تعیین وضعیت عفونت سلی، با استفاده از آزمایش PPD در کارکنان مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) کرمانشاه طراحی شد.مواد و روش ها: این مطالعه از نوع توصیفی – مقطعی است که در روی کارکنان مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) کرمانشاه طی نیمه اول سال ۱۳۸۳ انجام شده است. نمونه گیری با روش در دسترس و آسان صورت گرفت؛ به طوری که برای ۳۱۸ نفر از کارکنان آزمون توبرکولین انجام شد. برای افراد نتیجه آزمایش منفی، ۱۰ روز بعد PPD مجدد انجام شد. در نهایت از آزمون های آماری مجذور کای و دقیق فیشر برای تحلیل داده ها استفاده شد. یافته ها: تعداد ۳۱۸ نفر، ۱۳۰ نفر ( ۴۱ %) زن و بقیه مرد بودند. مجموعا ۱۶۳ نفر ( ۵۱.۳%) PPD مثبت بودند که از این تعداد ۱۶۱ نفر درنوبت اول و ۲ نفر در نوبت دوم واکنش مثبت نشان دادند. واکنش توبرکولین تاخیری (مثبت شدن آزمایش در قرائت روز ششم) در هیچ موردی مشاهده نگردید و فراوانی پدیده بوستر ۲.۳ درصد بود. بیشترین میزان PPD مثبت در شاغلین واحد آزمایشگاه با ۶۶.۷ درصد و کمترین میزان آزمایش مثبت (۲۸.۶%) در شاغلین بخش اورژانس مشاهده گردید. بین سن و نیز مدت زمان اشتغال به کار و مثبت شدن آزمایش PPD رابطه آماری معناداری مشاهده گردید (۰.۰۰۱ P<). همچنین زنان به طور معناداری کمتر از مردان PPD مثبت داشتند (۰.۰۰۴ P<). بین سابقه واکسیناسیون BCG و مثبت شدن آزمایش PPD حتی با اندوراسیون کمتر از ۵mm از نظر آماری ارتباط معناداری وجودنداشت. بحث: در این مطالعه افزایش سنوات خدمت با مثبت شدن آزمایش PPD رابطه آماری معناداری داشت؛ لذا به نظر می رسد با تشکیل پرونده های بهداشتی و انجام دادن دوره ای آزمایش PPD می توان نسبت به شناسایی زودرس عفونت سلی و استفاده از پروفیلاکسی موثر پس از تماس اقدام نمود و به این ترتیب از ابتلا به بیماری سل در کارکنان بهداشتی – درمانی جلوگیری کرد. اگرچه در مطالعه حاضر مثبت شدن آزمایش PPD در نوبت دوم (اثر بوستر) پدیده شایعی نبود، اما از آنجا که نتیجه نهایی آزمایش PPD در پی گیری های بعدی و تصمیم گیری برای کموپروفیلاکسی اهمیت ویژه ای دارد، انجام دادن آزمایش PPD دوم در صورت منفی بودن آزمایش اول در ابتدای تشکیل پرونده های بهداشتی لازم به نظر می رسد. با توجه به اینکه بین واکسیناسیون BCG و مثبت شدن آزمایشPPD رابطه آماری معناداری وجود نداشت، می توان چنین نتیجه گیری کرد که احتمال سابقه این واکسیناسیون محدودیتی در تفسیر آزمایش PPD ایجاد نمی کند.

کلید واژه: آزمایش توبرکولین، سل، کارکنان بیمارستانی، کرمانشاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.