مقایسه بقا و تکوین فولیکول های پره آنترال جدا شده از تخمدان انجماد شیشه ای شده موش سوری با تخمدان تازه در محیط کشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه بقا و تکوین فولیکول های پره آنترال جدا شده از تخمدان انجماد شیشه ای شده موش سوری با تخمدان تازه در محیط کشت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه بقا و تکوین فولیکول های پره آنترال جدا شده از تخمدان انجماد شیشه ای شده موش سوری با تخمدان تازه در محیط کشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه بقا و تکوین فولیکول های پره آنترال جدا شده از تخمدان انجماد شیشه ای شده موش سوری با تخمدان تازه در محیط کشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه بقا و تکوین فولیکول های پره آنترال جدا شده از تخمدان انجماد شیشه ای شده موش سوری با تخمدان تازه در محیط کشت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: یکی از روش های نگهداری بافت تخمدانی به منظور حفظ قدرت باروری، انجماد شیشه ای است که روشی ساده و فوق سریع است. هدف از انجام این تحقیق ارزیابی رشد و بقای فولیکول های پره آنترال جدا شده از تخمدان انجماد شیشه ای شده موش سوری در محیط کشت و مقایسه آن با تخمدان تازه بود.مواد و روش ها: این تحقیق به روش تجربی بر روی ۲۰ موش ماده سوری ۱۴روزه، نژاد NMRI انجام شد. یک تخمدان به روش انجماد شیشه ای با استفاده از ضد یخ اتیلن گلیکول، فایکول و ساکارز (EGFS40)، منجمد و پس از یک هفته نگهداری در نیتروژن مایع، با روش سریع و با به کارگیری غلظت های نزولی ساکارز ذوب و شستشو شد. تخمدان دیگر به عنوان گروه شاهد تازه در نظر گرفته شد. فولیکول های پره آنترال با قطر ۱۳۰-۱۰۰ میکرون به روش مکانیکی از گروه تخمدان انجمادی و همچنین گروه شاهد تازه جدا و سپس به مدت ۱۰ روز کشت داده شدند. محیط مورد استفاده a-MEM حاوی ۵% FBS، rFSH 100 mIU/ml ،ITS یک درصد، mrEGF 20 ng/ml و آنتی بیوتیک پنی سیلین ۱۰۰IU/ml و استرپتومایسین ۱۰۰µg/ml بود. قطر فولیکول ها با آزمون t و میزان بقا و تشکیل حفره آنتروم با آزمون c2 مورد مقایسه قرار گرفتند.نتایج: فولیکول های پره آنترال جدا شده از تخمدان منجمد ـ ذوب شده مشابه گروه تازه در محیط کشت زنده مانده و رشد کردند. میزان بقای فولیکول ها در روز ششم کشت در گروه انجمادی ۷۲.۱% و در گروه تازه ۷۸.۶% بود. در روز دهم کشت این اعداد به ترتیب ۶۶.۹% و ۷۲.۶% بود. تشکیل حفره آنتروم در فولیکول های زنده گروه انجمادی و گروه تازه ۳۷.۶% و ۴۳.۵% در روز دهم کشت مشاهده شد. میانگین قطر فولیکول ها در گروه تازه و گروه انجمادی در روز دوم کشت به ترتیب ۱۱.۲۳±۱۵۸.۱۱ و ۸.۳۵±۱۵۵.۴۸ و در روز چهارم کشت ۹.۸۷±۲۰۱.۵۶ و ۸.۴۶±۱۹۳.۴۲ بود. بین دو گروه در هیچ کدام از متغیرهای مورد بررسی، اختلاف معنی داری مشاهده نشد.نتیجه گیری: نتایج تحقیق نشان داد که فولیکول های پره آنترال جدا شده از تخمدان انجماد شیشه ای شده می توانند مشابه تخمدان تازه در محیط کشت زنده باقی مانده، رشد کرده و تشکیل حفره آنتروم دهند.

کلید واژه: انجماد شیشه ای، تخمدان، محیط کشت، فولیکول، موش سوری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.