ارتباط انرژی کل، درشت مغذی های دریافتی و انرژی حاصل از وعده های غذایی با نمایه توده بدن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط انرژی کل، درشت مغذی های دریافتی و انرژی حاصل از وعده های غذایی با نمایه توده بدن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط انرژی کل، درشت مغذی های دریافتی و انرژی حاصل از وعده های غذایی با نمایه توده بدن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط انرژی کل، درشت مغذی های دریافتی و انرژی حاصل از وعده های غذایی با نمایه توده بدن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط انرژی کل، درشت مغذی های دریافتی و انرژی حاصل از وعده های غذایی با نمایه توده بدن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

تعداد صفحات :۱۲

زمینه: بعضی مطالعه ها نشان داده اند که درصد انرژی دریافتی از وعده های غذایی با میزان شیوع چاقی ارتباط دارد.هدف: مطالعه به منظور تعیین ارتباط انرژی کل دریافتی، درشت مغذی ها و انرژی حاصل از وعده های غذایی با نمایه توده بدن انجام شد.مواد و روش ها: در این مطالعه تحلیلی ۳۴۸ پسر دبیرستانی ۱۴ تا ۱۶ ساله شهرستان زرین شهر اصفهان در سال ۸۱-۱۳۸۰ به روش نمونه گیری تصادفی طبقه بندی شده انتخاب شدند.شاخص های تن سنجی طبق دستورالعمل های استاندارد اندازه گیری و نمایه توده بدنی محاسبه شد. ارزیابی دریافت های غذایی با استفاده از یاد آمد ۲۴ ساعته خوراک برای دو روز متوالی و پرسش نامه بسامد خوراک برای یک ماه جمع آوری شد. چاقی، اضافه وزن و لاغری با استفاده از حدود مرزی ۲۰۰۰ CDC تعریف شد.یافته ها: ۹ درصد از نوجوانان لاغر، ۶ درصد دارای اضافه وزن و ۵ درصد چاق بودند. ارتباط مثبتی بین انرژی دریافتی با نمایه توده بدن در هر سه گروه سنی مشاهده شد (p<0.05، r=0.31). پس از تعدیل اثر انرژی دریافتی، ارتباطی بین میزان پروتیین، چربی و کربوهیدرات دریافتی با نمایه توده بدن در هیچ کدام از گروه های سنی مشاهده نشد. نوجوانان دارای اضافه وزن یا چاق ۱۴ و ۱۶ ساله درصد بیش تری از انرژی خود را از وعده ناهار تامین می کردند (به ترتیب۲۳.۹±۵.۱ در مقابل ۱۸.۹±۴.۲ درصد، p<0.01 و ۲۷.۲±۴ در مقابل ۱۹.۲±۳.۹درصد در افراد لاغر، p<0.01).نتیجه گیری: یافته ها حاکی از ارتباط مثبت انرژی دریافتی و همچنین انرژی حاصل از وعده های غذایی با نمایه توده بدن هستند که در طراحی برنامه های آموزش تغذیه ای جهت پیشگیری از اضافه وزن و چاقی در نوجوانان دبیرستانی حایز اهمیت است.

کلید واژه: تغذیه، چاقی، نوجوانان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.