تصفیه پساب صنایع پتروشیمی و نفت با استفاده از خاک های شاخص بنتونیت ـ توفیت ـ تالک و زئولیت به عنوان لخته کننده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تصفیه پساب صنایع پتروشیمی و نفت با استفاده از خاک های شاخص بنتونیت ـ توفیت ـ تالک و زئولیت به عنوان لخته کننده دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تصفیه پساب صنایع پتروشیمی و نفت با استفاده از خاک های شاخص بنتونیت ـ توفیت ـ تالک و زئولیت به عنوان لخته کننده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تصفیه پساب صنایع پتروشیمی و نفت با استفاده از خاک های شاخص بنتونیت ـ توفیت ـ تالک و زئولیت به عنوان لخته کننده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تصفیه پساب صنایع پتروشیمی و نفت با استفاده از خاک های شاخص بنتونیت ـ توفیت ـ تالک و زئولیت به عنوان لخته کننده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیمی و مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات :۱۳

خاک های شاخص جزو مواد معدنی هستند که می توان آنها را به عنوان لخته کننده به کار برد. در دهه هفتاد در اتحاد جماهیر شوروی متوجه شدند که کانی های زئولیتی دارای خاصیت رنگ بری بیشتری نسبت به کربن فعال هستند و در سال ۱۹۹۰ خان تارگانوف نشان داد که زئولیت های طبیعی مانند توفیت، ظرفیت و کارایی بالایی برای تصفیه از خود نشان می دهد. اسماعیلوف نیز آخرین گزارش را در مورد استفاده از بنتونیت به عنوان لخته کننده در تصفیه پساب هاست ارایه کرده است. برای کنترل در پساب های پتروشیمی و تعیین مقدارهای حذف از تغییرهای TOC و TUR استفاده می کنیم. با توجه به بازده، بهترین خاک را که بیشترین حذف را انجام می دهد انتخاب می کنیم. هدف از این پژوهش بررسی مقایسه ای بین انواع خاک های شاخص است که می توان آنها را برای رسوب دهی و صاف کردن این پساب ها به کار برد. خاک هایی که در این پروژه بررسی می شود به شرح ذیل است: ۱- توفیت ۲- بنتونیت ۳- زئولیت ۴- تالک. مورد هایی که مورد توجه است عبارت اند از: ۱- انتخاب ماده معدنی که حداکثر لخته کنندگی را ایجاد کند. ۲- تعیین سرعت واکنش جذب و لخته کنندگی روی انواع خاک در مش های متفاوت. ۳- بررسی تاثیر pH روی مقدار لخته کنندگی. ۴- ابداع روشی ساده و عملی در واحد های تولیدی برای اندازه گیری TUR و TOC و مقایسه آن با مقدارهای استاندارد. برای کنترل تاثیر این خاک ها تغییرهای کمیت های TOC و TUR را اندازه گیری می کنیم. با توجه به بررسی های صورت گرفته می توان خاک بنتونیت را به عنوان بهترین خاک که بیشترین جذب ذره های امولسیون را دارد معرفی کرد. برای حذف بهتر امولسیون پساب های پتروشیمی و نفت، این مواد واکنش پذیری بیشتری در محیط های بازی دارند، زیرا فعالیت لخته سازی در محیط بازی از محیط اسیدی بیشتر است.

کلید واژه: امولسیون، خاک های شاخص، لخته کننده، پساب صنایع شیمیایی، مواد معدنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.