بررسی تغییرات کیفیت علوفه گونه های مرتعی در مناطق مختلف آب و هوایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات کیفیت علوفه گونه های مرتعی در مناطق مختلف آب و هوایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات کیفیت علوفه گونه های مرتعی در مناطق مختلف آب و هوایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات کیفیت علوفه گونه های مرتعی در مناطق مختلف آب و هوایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات کیفیت علوفه گونه های مرتعی در مناطق مختلف آب و هوایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : منابع طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۴

آگاهی از کیفیت علوفه و تغییرات آن در مناطق مختلف آب و هوایی از موارد اساسی تعیین مقدار علوفه مورد نیاز روزانه واحد دامی برای محاسبه و تعیین ظرفیت چرایی مرتع در طرح های مرتع داری است و تعیین ظرفیت چرایی درایجاد تعادل دام و مرتع بسیار حایز اهمیت است. در این پژوهش به منظور بررسی تغییرات کیفیت علوفه، نمونه برداری از ۵ گونه گیاهی Agropyron ,Bromus tomentellus ,Festuca ovina ,Hordeum bulbosum ,trichophorum Agropyron tauri در ۱۸ رویشگاه شامل ۸ اقلیم مختلف در سه مرحله فنولوژیکی صورت گرفت. سپس تجزیه شیمیایی برای اندازه گیری درصد ازت و ADF (دیواره سلولی عاری از همی سلولز) نمونه های گیاهی انجام گردید. انرژی متابولیسمی به عنوان فاکتور تعیین کننده کیفیت علوفه مورد ارزیابی قرار گرفت. به منظور تجزیه وتحلیل آماری داده ها از روش تجزیه واریانس استفاده شد. نتایج این بررسی نشان داد که مقدار انرژی متابولیسمی نمونه ها تحت اثرات اصلی اقلیم، گونه و مرحله رشد و اثر متقابل گونه مرحله رشد قرار دارد.

کلید واژه: کیفیت علوفه، اقلیم، مرحله فنولوژیکی، ازت، ADF، انرژی متابولیسمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.