تاثیر زنجبیل بر ظرفیت آنتی اکسیدانتی پلاسما، پراکسیداسیون چربی‌ ها و نفروپاتی ناشی از دیابت در موش‌ های رت دیابتی شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر زنجبیل بر ظرفیت آنتی اکسیدانتی پلاسما، پراکسیداسیون چربی‌ ها و نفروپاتی ناشی از دیابت در موش‌ های رت دیابتی شده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر زنجبیل بر ظرفیت آنتی اکسیدانتی پلاسما، پراکسیداسیون چربی‌ ها و نفروپاتی ناشی از دیابت در موش‌ های رت دیابتی شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر زنجبیل بر ظرفیت آنتی اکسیدانتی پلاسما، پراکسیداسیون چربی‌ ها و نفروپاتی ناشی از دیابت در موش‌ های رت دیابتی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر زنجبیل بر ظرفیت آنتی اکسیدانتی پلاسما، پراکسیداسیون چربی‌ ها و نفروپاتی ناشی از دیابت در موش‌ های رت دیابتی شده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۱۲

پیش زمینه و هدف: امروزه استرس اکسیداتیو و رادیکال‌ های آزاد ناشی از آن به عنوان یک عامل مهم در پاتوژنی ناشی از دیابت شناخت می‌شود. در این مطالعه تاثیر پودر زنجبیل بر نفروپاتی ناشی از دیابت، ظرفیت آنتی اکسیدانتی پلاسما و پراکسیداسیون لیپید ها مورد بررسی قرار گرفته است.مواد و روش‌: در مطالعه ۱۸ قطعه موش رت نر نژاد وستار با میانگین وزنی ۲۵۰±۲۰ گرم انتخاب شدند. ۱۶ قطعه از رت‌ ها با تزریق زیر صفاقی استرپتوزوتوسین (STZ) با دوز ۶۰ mg/kg دیابتی شدند. رت‌ ها به ۳ گروه ۸ تایی شامل گروه غیر دیابتی (ND) گروه دیابتی درمان نشده DNT و گروه دیابتی درمان شده با زنجبیل (D+G) تقسیم شدند. گروه دیابتی درمان شده با زنجبیل همراه با غذای مصرفی شبانه روزی پودر زنجبیل به میزان ۵% غذا دریافت می کردند. بعد از ۸ هفته تمام رت‌ ها با تزریق زیر صفاقی هیدرات کلرال ۱۰% به میزانcc 0.5‍‍ به ازای هر ۱۰۰ گرم وزن بدن بیهوش شدند از تمام رت‌ ها خون گیری از طریق قلب انجام گرفت و بعد از باز کردن حفره شکم کلیه‌ ها برداشته شدند و در محلول فرمالین بافری ۱۰% قرار گرفتند. پلاسما و گلبول‌ های قرمز نمونه‌ های خونی به وسیله سانتریفوژ کردن از هم جدا شدند. ظرفیت آنتی اکسیدانتی پلاسما به روش FRAP و میزان مالون دی آلدیید (MDA) غشا گلبول قرمز به عنوان شاخص پراکسیداسیون لیپید ها مورد سنجش قرار گرفتند. نمونه‌ های کلیوی نیز بعد از برش‌ گیری و رنگ‌ آمیزی، از نظر تغییرات ساختمان گلومرولی و توبولی و پرولیفراسیون سلول‌ های فوکال مورد مطالعه قرار گرفتند.یافته‌ ها: میزان MDA در موش‌ های سالم، دیابتی و دیابتی درمان شده با زنجبیل به ترتیب ۶.۶±۱۲۶.۴ و ۱۷.۲±۲۵۴.۲۶ و ۷.۴±۶۲.۰۴۸ نانومول برگرم هموگلوبین بود. در گروه دیابتی درمان شده با زنجبیل کاهش معنی‌ دار میزان MDA نسبت به دو گروه اول نشانگر کاهش پراکسیداسیون لیپید ها در این گرو هاست (P<0.01).ظرفیت آنتی اکسیدانتی نیز در سه گروه ذکر شده به ترتیب ۲۳.۳۳±۵۸۲.۷ ، ۲۳.۷۹±۵۸۶.۲ و ۱۹.۵۸±۷۶۳.۵ میلی مولار در لیتر بود. ظرفیت آنتی اکسیدانتی پلاسما در گروه درمان شده با زنجبیل نسبت به دو گروه اول افزایش معنی‌ دار نشان داد (P<0.05).در موش‌ های دیابتی درمان نشده پرولیفراسیون منتشر گلومرولی و تورم سلولی منتشر و تغییرات هپارینه مشاهده شد. همچنین دارای دیواره عروق ضخیم بودند. این تغییرات درموش‌ های رت تحت درمان با زنجبیل تخفیف محسوس نشان می‌دهند.بحث و نتیجه‌گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که پودر زنجبیل سبب کاهش پراکسیداسیون لیپید ها، افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانتی پلاسما و تخفیف نفروپاتی کلیوی می‌شود.

کلید واژه: زنجبیل، نفروپاتی، دیابت، لیپید پرواکسیداسیون، آنتی اکسیدانت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.