مقاله ارزیابی آنتی ژن های کیست هیداتیک در تشخیص هیداتیدوز به روش الایزای نقطه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی آنتی ژن های کیست هیداتیک در تشخیص هیداتیدوز به روش الایزای نقطه ای دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی آنتی ژن های کیست هیداتیک در تشخیص هیداتیدوز به روش الایزای نقطه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی آنتی ژن های کیست هیداتیک در تشخیص هیداتیدوز به روش الایزای نقطه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی آنتی ژن های کیست هیداتیک در تشخیص هیداتیدوز به روش الایزای نقطه ای :

مقاله ارزیابی آنتی ژن های کیست هیداتیک در تشخیص هیداتیدوز به روش الایزای نقطه ای که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۷ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: ارزیابی آنتی ژن های کیست هیداتیک در تشخیص هیداتیدوز به روش الایزای نقطه ای
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الایزای نقطه ای
مقاله کیست هیداتیک
مقاله آنتی ژن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
الایزای نقطه ای یکی از روشهای تشخیص کیست هیداتیک است که حساسیت و ویژگی بالایی دارد. در این تحقیق، پنج آنتی ژن مختلف برای تشخیص کیست هیداتیک به روش الایزای نقطه ای با هم مقایسه شدند. این آنتی ژن ها، آنتی ژن هموژنیزه پرتواسکولکس (HPA)، آنتی ژن دیواره داخلی کیست (HLA) و آنتی – ژنهای مایع کیست شامل: آنتی ژن خام (CHFA)، آنتی ژن جوشانده (BAB) و آنتی ژن اتوکلاوه (AAB) بودند. برای انجام آزمون ابتدا آنتی ژن ها بر روی غشا نیتروسلولز قرار داده شدند، سپس مرحله مسدود سازی با سرم آلبومین گاوی %۳ به مدت یک ساعت انجام گرفت. پس از شستشو با فسفات بافر سالین، غشا برای یک ساعت در آنتی بادی اولیه (سرم مشخص از نظر آلودگی) و بعد از شستشوی مجدد با PBS، در آنتی بادی ثانویه (آنتی بادی گونژوکه با پراکسیداز) قرار گرفت. برای قرائت نتایج که با رنگی شدن محل استقرار آنتی ژن مشخص می شد، از سوبسترای دی آمینو بنزیدین (DAB) استفاده گردید. نتایج بررسی حاضر نشان داد حساسیت و ویژگی آنتی ژن ها به ترتیب در مایع خام (%۵۴۸ و %۳۹۱)، در مایع جوشانده (%۵۴۸ و %۵۶۵)، در مایع اتوکلاو شده (%۴۵۲ و %۶۷۴)، در پروتواسکولکس (%۷۸۶ و %۳۰۴) و در دیواره (%۵۷۱ و %۵۰) می باشد. در این بررسی دو آنتی ژن هموژنیزه پروتواسکولکس و مایع اتوکلاو شده به ترتیب بالاترین حساسیت و ویژگی را نشان دادند. برای افزایش دقت در تشخیص هیداتیدوز بهتر است ابتدا نمونه های سرمی با یک آزمون با حساسیت بالا آزمایش شوند و سپس از آزمونی استفاده شود که دارای ویژگی بالاتری باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.