اثر کوتاه مدت سیستمها و شدتهای چرا بر کیفت علوفه گونه Bromus tomentellus
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر کوتاه مدت سیستمها و شدتهای چرا بر کیفت علوفه گونه Bromus tomentellus دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر کوتاه مدت سیستمها و شدتهای چرا بر کیفت علوفه گونه Bromus tomentellus کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر کوتاه مدت سیستمها و شدتهای چرا بر کیفت علوفه گونه Bromus tomentellus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر کوتاه مدت سیستمها و شدتهای چرا بر کیفت علوفه گونه Bromus tomentellus :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات مرتع و بیابان ایران
تعداد صفحات :۲۵
اثر دو سیستم چرای تناوبی و مداوم وسه شدت چرای سبک، متوسط و سنگین بر تغییرات کیفیت علوفه (پروتئین خام، الیاف خام، عصاره فاقد ازت) گونه Bromus tomentellus در سال ۱۳۷۹ در ایستگاه تحقیقات همند آبسرد در ۸ تاریخ مورد بررسی قرار گرفت. هر یک از پارامترهای کیفیت با روش مخصوص تجزیه و اندازه گیری شد. دادههای حاصل در هر یک از دو سیستم در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی و مقایسه میانگینهای دو سیستم یا آزمون t و با روش دانکن مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل نشان داد که درهر دو سیستم چرا به نسبت افزایش سن گیاه، مقدار پروتئین و عصاره فاقد ازت کاهش و مقدار الیاف خام افزایش یافت و اختلاف معنی داری بین تیمارهای چرایی وجود نداشت. لیکن تیمارهای سبکتر و شاهد اثرات منفی تری بر مقدار پروتئین موجود داشت. مقدار عصاره فاقد ازت در سیستم تناوبی بیشتر از سیستم مداوم بود و از لحاظ اماری کاملا معنی دار شد (۰۲۶/ .(P=0
کلید واژه: سیستم چرای تناوبی، سیستم چرای مداوم، شدتهای چرا، کیفیت علوفه، Bromus tomentellus، همند آبسرد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.