مقاله بررسی چرخه تولید مثلی گونه Ocypode saratan (خرچنگ روح) در سواحل منطقه پارک واقع در خلیج چابهار (دریای عمان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی چرخه تولید مثلی گونه Ocypode saratan (خرچنگ روح) در سواحل منطقه پارک واقع در خلیج چابهار (دریای عمان) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی چرخه تولید مثلی گونه Ocypode saratan (خرچنگ روح) در سواحل منطقه پارک واقع در خلیج چابهار (دریای عمان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی چرخه تولید مثلی گونه Ocypode saratan (خرچنگ روح) در سواحل منطقه پارک واقع در خلیج چابهار (دریای عمان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی چرخه تولید مثلی گونه Ocypode saratan (خرچنگ روح) در سواحل منطقه پارک واقع در خلیج چابهار (دریای عمان) :

مقاله بررسی چرخه تولید مثلی گونه Ocypode saratan (خرچنگ روح) در سواحل منطقه پارک واقع در خلیج چابهار (دریای عمان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۳۱ تا ۳۷ منتشر شده است.
نام: بررسی چرخه تولید مثلی گونه Ocypode saratan (خرچنگ روح) در سواحل منطقه پارک واقع در خلیج چابهار (دریای عمان)
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چرخه تولید مثلی
مقاله خرچنگ روح
مقاله Ocypode saratan
مقاله دریای عمان
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق با هدف مطالعه چرخه تولید مثلی خرچنگ روح (Weber, 1795) (Ocypode saratan) در سواحل ماسه ای منطقه بین و جزر و مدی پارک واقع در خلیج چابهار انجام گرفت. نمونه برداری از دی ماه ۱۳۸۶ به مدت یکسال و تا به طور ماهیانه، با تله گذاری (با ابعاد ۲۳۰x110x90 سانتی متر) در طول بخش جزر و مدی ساحل صورت پذیرفت. در مجموع ۵۸۵ نمونه جمع آوری شد و زیست سنجی و مطالعه ماکروسکوپی گنادها بر روی آنها انجام شد. همچنین بررسی دانه سنجی خاک ساحل نشان داد که این گونه به دلیل انتخاب دانه بندی ترجیحی برای حفر حفره محل زیست، در خاک هایی با اندازه ذرات شن با قطر ۷۵ تا ۱۸۰ میکرومتر لانه سازی می کند. نسبت جنسی نر به ماده به صورت ۰۴۴ به ۰۵۶ تعیین شد. همینطور حداقل اندازه عرض کاراپاس در اولین بلوغ جنسی بر حسب سانتی متر در جنس ماده گونه Ocypode saratan در منطقه پارکLM50=3.77 بدست آمد. با توجه به شاخص رسیدگی و رابطه آن با درجه حرارت و شوری مشخص شد که این خرچنگ دارای دو اوج تخم ریزی بوده و مه نوع بهاره بزرگتر از نوع پاییزه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.