مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی ماربوفلوکساسین بر روی عوامل باکتریایی مولد ورم پستان بالینی گاو شیری در خارج از بدن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی ماربوفلوکساسین بر روی عوامل باکتریایی مولد ورم پستان بالینی گاو شیری در خارج از بدن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی ماربوفلوکساسین بر روی عوامل باکتریایی مولد ورم پستان بالینی گاو شیری در خارج از بدن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی ماربوفلوکساسین بر روی عوامل باکتریایی مولد ورم پستان بالینی گاو شیری در خارج از بدن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی ماربوفلوکساسین بر روی عوامل باکتریایی مولد ورم پستان بالینی گاو شیری در خارج از بدن :

مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی ماربوفلوکساسین بر روی عوامل باکتریایی مولد ورم پستان بالینی گاو شیری در خارج از بدن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران) از صفحه ۵۱ تا ۵۵ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر ضد باکتریایی ماربوفلوکساسین بر روی عوامل باکتریایی مولد ورم پستان بالینی گاو شیری در خارج از بدن
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ورم پستان
مقاله ماربوفلوکساسین
مقاله حساسیت آنتی بیوتیکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ورم پستان التهاب غده پستانی است و میکروارگانیسم های مختلفی عامل ایجادکننده آن می باشند. تاکنون مواد ضد میکروبی گوناگونی در درمان ورم پستان ارزیابی گردیده اند. بروز مقاومت پاتوژن های مربوطه در برابر آنتی بیوتیک های متداول زیاد می باشد، لذا در این تحقیق تاثیر یک فلوروکوئینولون بر روی باکتری های جدا شده از موارد ورم پستان بالینی بررسی گردید. از ۷۳ گاو مبتلا به ورم پستان بالینی در ۲۸ گاوداری اطراف شیراز نمونه شیر اخذ گردید. از ۵۴ مورد باکتری جدا شده به ترتیب استافیلوکوکوس آرئوس (۳۱۵ درصد)، استرپتوکوکوس آگالاکتیه (۲۴۱درصد)، اشریشیاکلی (۱۸۵ درصد)، استرپتوکوکس دیس گالاکتیه (۹۳ درصد)، کورینه باکتریوم بوویس (۹۳درصد)، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس (۳۷ درصد) و پسودوموناس آئروجینوزا (۳۷ درصد) شناسائی شدند. آزمایش تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی با روش انتشار از دیسک (روش کربی – بوئر) بر روی تمام باکتری های جدا شده انجام گرفت. مقادیر MIC و MBC برای باکتری های حساس نیز تعیین گردید. نتایج نشان می دهد که تمام باکتری ها نسبت به ماربوفلوکساسین حساس بوده ولی حساسیت آن ها نسبت به سایر آنتی بیوتیک ها از صفر تا ۹۴۱ درصد متغیر می باشد. میزان MIC و MBC ماربوفلوکساسین برای استافیلوکوکوس آرئوس، استرپتوکوکوس آگالاکینه و استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس به ترتیب در محدوده های ۰۲ تا ۱۵۶ و ۰۸ تا ۶۲۵ میکروگرم در میلی لیتر بود که نشان دهنده حساسیت بالای این باکتری ها نسبت به ماربوفلوکساسین و دارا بودن خاصیت باکتری کشی مناسب آن می باشد. با توجه به این که باکتری های فوق حساسیت بالایی به آنتی بیوتیک های خانواده فلوروکوئینولون ها خصوصا ماربوفلوکساسین نشان دادند، بنابراین ترکیبات فوق می توانند علیه عوامل ایجاد کننده ورم پستان موثر واقع شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.