عوامل خطر بروز رتینوپاتی دیابتی در مراجعین به مرکز چشم بوعلی سینای قزوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عوامل خطر بروز رتینوپاتی دیابتی در مراجعین به مرکز چشم بوعلی سینای قزوین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عوامل خطر بروز رتینوپاتی دیابتی در مراجعین به مرکز چشم بوعلی سینای قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامل خطر بروز رتینوپاتی دیابتی در مراجعین به مرکز چشم بوعلی سینای قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عوامل خطر بروز رتینوپاتی دیابتی در مراجعین به مرکز چشم بوعلی سینای قزوین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

تعداد صفحات :۸

زمینه: یکی از عوارض شبکیه‎ای دیابت کاهش و از بین رفتن بینایی است.
هدف: مطالعه به منظور تعیین عوامل خطر بروز رتینوپاتی دیابتی در مراجعین به مرکز چشم بوعلی سینای قزوین انجام شد.
مواد و روش‎ها: این مطالعه تحلیلی بر روی ۱۸۸ چشم بیماران دیابتی نوع اول و دوم (۹۴ نفر) که در سال ۱۳۷۹ و بهار ۱۳۸۰ بدون سابقه قبلی به مرکز بوعلی سینای قزوین مراجعه کرده بودند، انجام شد. معاینه کامل چشم و فوندوسکوپی به روش مستقیم- غیرمستقیم عدسی۹۰ انجام و خصوصیات بیماران از لحاظ عوامل خطر در برگه اطلاعاتی ثبت شد. داده‎ها با آزمون‎های آماری مجذور کای، فیشر و نسبت odd”s تجزیه و تحلیل شد.
یافته‎ها: از ۹۴ بیمار، ۲۴ نفر دیابت نوع اول (نوع جوانان) و ۷۰ نفر دیابت نوع دوم (بالغین) داشتند. ۵۷ نفر زن و ۳۷ نفر مرد بودند. ۱۹ بیمار مرد (%۴/۵۱) و ۳۰ بیمار زن (%۶/۵۲) تغییرات رتینوپاتی داشتند (OR=0.95). مدت ابتلا در افراد دارای رتینوپاتی ۲۷/۱۰۹ ماه و در افراد غیر مبتلا ۹۶/۵۳ ماه بود (۰.۰۰۰۱=p). میانگین سن بیماران مبتلا به رتینوپاتی ۱۴.۱۷±۶۲.۸ سال و بیماران غیرمبتلا۱۲.۹±۴۷.۳۱ سال بود. میانگین قند ناشتا در بیماران مبتلا به رتینوپاتی ۴۳/۲۸۰ میلی‎گرم و در بیماران غیرمبتلا ۸۴/۱۵۶ میلی‎گرم بود. شیوع رتینوپاتی در بیماران %۱/۵۱ (۴۹ بیمار) بودکه از این تعداد %۳/۶۵ تغییرات غیرپرولیفراتیو و %۷/۳۴ تغییرات پرولیفراتیو داشتند.
نتیجه‎گیری: مهم‎ترین عامل ایجاد رتینوپاتی افزایش مدت ابتلا به دیابت، سن بیمار و قند خون بالاست. لذا همکاری متخصصین داخلی جهت معرفی بیماران دیابتی بیش‎تر احساس می‎شود.

کلید واژه: رتینوپاتی دیابتیک، چشم، بینایی، دیابت شیرین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.