مقاله فعالیت های ضد میکروبی، آنتیاکسیدانی، هماتولوژی و سمیت سلولی اسانس لیموترش (.Citrus limon L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله فعالیت های ضد میکروبی، آنتیاکسیدانی، هماتولوژی و سمیت سلولی اسانس لیموترش (.Citrus limon L) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فعالیت های ضد میکروبی، آنتیاکسیدانی، هماتولوژی و سمیت سلولی اسانس لیموترش (.Citrus limon L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فعالیت های ضد میکروبی، آنتیاکسیدانی، هماتولوژی و سمیت سلولی اسانس لیموترش (.Citrus limon L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله فعالیت های ضد میکروبی، آنتیاکسیدانی، هماتولوژی و سمیت سلولی اسانس لیموترش (.Citrus limon L) :
مقاله فعالیت های ضد میکروبی، آنتیاکسیدانی، هماتولوژی و سمیت سلولی اسانس لیموترش (.Citrus limon L) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران از صفحه ۴۲۳ تا ۴۳۷ منتشر شده است.
نام: فعالیت های ضد میکروبی، آنتیاکسیدانی، هماتولوژی و سمیت سلولی اسانس لیموترش (.Citrus limon L)
این مقاله دارای ۱۵ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ضد میکروبی
مقاله سیتوتوکسسیته
مقاله آنتیاکسیدان
مقاله روغن های اسانسی
مقاله لیموترش (Citrus limon L.)
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در مطالعه حاضر فعالیتهای ضد میکروبی، آنتیاکسیدانی، هماتولوژی و سیتوتوکسسیته اسانس لیموترش (Citrus limon L.)مورد آزمایش قرار گرفت. نمای حساسیتی میکروارگانیسمها در برابر اسانس لیمو بر اساس حساسترین به مقاومترین بهترتیب زیر بود: E.coli> K. pneumonia> S. aureus> Streptococcus faecalis> Candida albicans> P. aeruginosa. حداقل غلظتهای مهارکنندگی (MIC) و کشندگی (MBC) اسانس تازه تعیین گردید. اسانس، خاصیت کشندگی و مهارکنندگی میکروبی خوبی بجزء در خصوص Pseudomonas aeruginosa نشان داد. از این رو خاصیت آنتیاکسیدانی اسانس با روش بتا – کاروتن زدایی انجام و نتایج مقایسهای آنها با آنتیاکسیدانهای سنتتیک استاندارد انجام شد. بازدارندگی پراکسیداسیون لیپید به وسیله اسانس لیمو تقریبا برابر یا بیش از قدرت آنتیاکسیدان های سنتتیک BHT و BHA بود. مقدار اسانس لازم برای %۵۰ رادیکال زدایی اسانس لیمو ۲۲.۸۱ mg / mlبود. به طوری که محتوای فنلی و ظرفیت DPPHزدایی برای هر اسانس مشخص و بعد نسبت بین محتوای فنلی و ظرفیت DPPHزدایی تعیین گردید. فنل کل اسانس خالص لیمو ۵۷.۴۳ mgGAE / mg بود. بازدارندگی پراکسیداسیون لیپید به وسیله اسانس لیمو تقریبا برابر یا بیش از قدرت آنتیاکسیدانهای سنتتیک BHT و BHA بود.قدرت آنتیاکسیدانی احیا فریک در سرم خون موشهایی که به مدت یک ماه و روزانه به میزان ۱۰۰ میکرولیتر اسانس گاواژ شده بودند افزایش نشان داد. بهنحوی که تاثیرات درمانی در نتیجه تغذیه اسانس توسط موشها در خون آنها دیده شد. غلظت %۵۰ کشندگی (IC50) اسانس لیمو بر علیه سلولهای Hela و خون محیطی به ترتیب ۰۹۷ و ۰۵۷ میکروگرم در هر میلیلیتر تعیین گردید. بنابراین نتایج نشان میدهد که اسانس لیمو با احتیاط و فقط پس از تعیین دوز مورد مصرف قرار گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.