اثر درمانهای پروتز ثابت بر سلامت نسوج پریودنتال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر درمانهای پروتز ثابت بر سلامت نسوج پریودنتال دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر درمانهای پروتز ثابت بر سلامت نسوج پریودنتال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر درمانهای پروتز ثابت بر سلامت نسوج پریودنتال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر درمانهای پروتز ثابت بر سلامت نسوج پریودنتال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: رابطه بین سلامت پریودنتال و ترمیم دندانها جدایی ناپذیر است. برای بقای درازمدت ترمیمهای پریودنشیوم باید سالم باشد و از طرف دیگر برای حفظ سلامت پریودنشیوم نکات متعددی را باید در ساخت ترمیم رعایت کرد. این مطالعه با هدف بررسی اثر کراون های ساخته شده در دانشکده دندانپزشکی یزد بر انساج پریودنتال صورت گرفت.
روش بررسی: در این مطالعه سی کراون مورد معاینه قرار گرفتند. نمونه گیری به صورت تصادفی و روش تحقیق مقطعی و تحلیلی بود. در این بررسی شاخص لثه ای تغییر یافته (Modified Gingival Index: MGI)، شاخص پلاک (Plaque Index: PI)، عمق پروبینگ (Probing Depth: PD)، و عرض لثه کراتینیزه در اطراف دندانهای کراون شده (مورد) در مقایسه با دندانهای طبیعی در سمت مقابل (شاهد) ارزیابی شدند. همچنین خصوصیات کراون ها شامل محل مارجین کراون نسبت به لبه لثه، تطابق کراون در محل مارجین و وضعیت تماس پروگزیمالی مورد ارزیابی قرار گرفت. متغیرهای مورد سنجش توسط آزمونهای آماری Wilcoxon signed rank و Paired sample t مورد بررسی و تحلیل آماری قرار گرفتند.
یافته ها: PD و MGI در اطراف کراون ها بیشتر از دندان طبیعی مقابل، اما PI و KG در اطراف کراون ها کمتر از دندانهای شاهد بود، البته در مورد شاخصهای پریودنتال (Keratinized Gingiva: KG) اختلاف معنی داری نبود. در مورد کراون های دارای مارجین زیرلثه MGI، PI، PD و KG بیش از کراون های دارای مارجین بالای لثه و در حد لثه بود. همچنین کراون هایی که در ناحیه مارجین اورهنگ داشتند دارای MGI، PI، PD و KG بیشتری نسبت به کراون های طبیعی بودند و هیچ مورد کوتاهی مارجین مشاهده نشد. کراون های دارا ی تماس بین دندانی طبیعی PD، PI، MGI و KG کمتری نسبت به کراون دارای تماسهای باز داشتند. در این مطالعه فقط یک مورد کراون با تماس پروگزیمالی محکم مشاهده شد.
نتیجه گیری: وجود کراون روی دندانها به نحو معنی داری در افزایش عمق سالکوس و شاخص لثه ای یا به عبارت دیگر در بروز تظاهرات التهابی در پریونشیوم دندانهای مربوطه موثر است.

کلید واژه: کراون، پریودنشیوم، شاخص لثه ای، شاخص پلاک، عمق پروبینگ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.