بررسی اثر متغیرهای شکل زمین در تفکیک جوامع گیاهی پارک ملی تندوره با استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر متغیرهای شکل زمین در تفکیک جوامع گیاهی پارک ملی تندوره با استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر متغیرهای شکل زمین در تفکیک جوامع گیاهی پارک ملی تندوره با استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر متغیرهای شکل زمین در تفکیک جوامع گیاهی پارک ملی تندوره با استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر متغیرهای شکل زمین در تفکیک جوامع گیاهی پارک ملی تندوره با استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیابان

تعداد صفحات :۱۸

هدف از انجام این مطالعه بررسی جوامع گیاهی موجود و رابطه آنها با متغیرهای محیطی از قبیل ارتفاع از سطح دریا، درجه شیب و جهت جغرافیایی با استفاده از فن‌آوری سیستمهای اطلاعات جغرافیایی در پارک ملی تندوره، واقع در شمال استان خراسان می‌باشد. به این منظور نقشه توپوگرافی منطقه با مقیاس ۵۰۰۰۰ :۱ رقومی گردید و سپس با استفاده از این نقشه مدل رقومی ارتفاع (DEM) تهیه گردید و نقشه طبقات ارتفاعی منطقه و نیز نقشه و جهت شیب از مدل رقومی ارتفاع ساخته شد. همچنین نقشه فیزیونومی پوشش گیاهی منطقه رقومی شد و پس از ثبت نقشه‌ها به همدیگر (Georegisteration)، در محیط GIS از هرکدام از ده جامعه گیاهی موجود نمونه‌برداری نموده و اطلاعات مربوط به هر نمونه از لایه‌های ارتفاع، شیب و جهت شیب استخراج گردید. همپوشانی لایه‌های مختلف اطلاعاتی از قبیل لایه طبقات ارتفاعی، شیب، جهت شیب با جوامع گیاهی و سایر تجزیه و تحلیلهای آماری لازم جهت بررسی ارتباطات ویژگیهای گیاهی و عوامل فیزیکی محیط انجام شد. نتایج حاصله، نقش ارتفاع را به عنوان عامل تفکیک کننده جوامع گیاهی و استفاده از سیستمهای اطلاعات جغرافیائی را به عنوان ابزار قوی در مطالعات پوشش گیاهی نشان می‌دهد.

کلید واژه: سیستم های اطلاعات جغرافیایی، جوامع گیاهی، مدل رقومی ارتفاع، پارک ملی تندوره

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.