مقاله بیولوژی تولیدمثل سیاه کولی (Vimba vimba L. 1758) در منطقه کیاشهر استان گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بیولوژی تولیدمثل سیاه کولی (Vimba vimba L. 1758) در منطقه کیاشهر استان گیلان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بیولوژی تولیدمثل سیاه کولی (Vimba vimba L. 1758) در منطقه کیاشهر استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بیولوژی تولیدمثل سیاه کولی (Vimba vimba L. 1758) در منطقه کیاشهر استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بیولوژی تولیدمثل سیاه کولی (Vimba vimba L. 1758) در منطقه کیاشهر استان گیلان :

مقاله بیولوژی تولیدمثل سیاه کولی (Vimba vimba L. 1758) در منطقه کیاشهر استان گیلان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در شیلات از صفحه ۴۷ تا ۶۰ منتشر شده است.
نام: بیولوژی تولیدمثل سیاه کولی (Vimba vimba L. 1758) در منطقه کیاشهر استان گیلان
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تولیدمثل
مقاله دریای خزر
مقاله سیاه کولی
مقاله کیاشهر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این پژوهش از ۲۰ مهرماه سال ۱۳۸۶ تا ۲۰ خرداد ۱۳۸۷ در قسمت جنوب غربی دریای خزر (در سواحل کیاشهر) برروی گونه سیاه کولی (Vimba vimba L. ۱۷۵۸) متعلق به خانواده کپورماهیان صورت گرفت. نمونه برداری ها به صورت ماهانه با استفاده از تور پره ساحلی و گوشگیر کشیدنی (لاکش) انجام شد و در مجموع ۴۱۵ عدد ماهی سیاه کولی صید گردید. متغیرهایی مانند طول کل، طول چنگالی، طول استاندارد، وزن بدن، سن، جنسیت، وزن گناد، قطر تخمک، هم اوری مطلق و نسبی اندازه گیری و ثبت شد. ماهیان صید شده در ۳ گروه سنی (+۱، +۲ و +۳) طبقه بندی شدند. ۴۱۲ نمونه تعیین جنسیت گردید که ۴۲ درصد نر و ۵۸ درصد را ماده ها تشکیل می دادند در نتیجه نسبت جنسی ماده: نر در این پژوهش ۱:۱۳۸ به دست آمد. تغییرات قطر تخمک بین ۲۲ تا ۱۳۰ میکرون و میانگین انها حدود ۷۷±۲۱۲۵ میکرون بود. حداقل هم آوری مطلق ۶۴۳۵ (اسفند)، حداکثر آن ۱۳۵۸۹ (فروردین) و میانگین آن ۱۰۵۲۶ عدد تخم براورد گردید. همچنین بیش ترین و کم ترین هم آوری نسبی (نسبت به وزن بدن) به ترتیب در ماه های آذر (۱۵۲ عدد) و اسفند (۹۲ عدد) به دست آمد و میانگین هم آوری نسبی در کل ماه های نمونه برداری نیز ۱۲۸ عدد تخم بود. بیش ترین و کم ترین میانگین درصد شاخص رسیدگی جنسی (۱GSI) برای ماهیان نر به ترتیب در ماه های اردیبهشت (۳۱۸±۱۱۴) و آبان (۰۵۷±۰۲۲) بوده و برای ماده ها در ماه های خرداد (۱۴۵۳±۳۲۵) و مهر (۱۷±۲۶) به دست آمد. میانگین درصد شاخص رسیدگی جنسی نیز برای نر و ماده به ترتیب ۲۱۶±۱۵۳ و ۶۳۵±۴۱۹ درصد محاسبه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.