اثر محلول پاشی اوره پیش از گلدهی بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد پروتئین دانه دو رقم گندم (Triticum aestivum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر محلول پاشی اوره پیش از گلدهی بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد پروتئین دانه دو رقم گندم (Triticum aestivum L) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر محلول پاشی اوره پیش از گلدهی بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد پروتئین دانه دو رقم گندم (Triticum aestivum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محلول پاشی اوره پیش از گلدهی بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد پروتئین دانه دو رقم گندم (Triticum aestivum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر محلول پاشی اوره پیش از گلدهی بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد پروتئین دانه دو رقم گندم (Triticum aestivum L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم زراعی ایران

تعداد صفحات :۹

محدودیت امکان افزایش سطح زیر کشت گندم برای افزایش تولید، ضرورت افزایش عملکرد این گیاه در واحد سطح را اجتناب ناپذیر می سازد. در این میان نقش عناصر غذایی پر مصرف به ویژه نیتروژن مهم می باشد. از آنجا که نیتروژن اضافه شده به خاک می تواند از طریق آبشویی و یا تصعید از دسترس گیاه خارج شود و قدرت ریشه نیز در اواخر رشد در جذب مواد غذایی از خاک کم می شود، پاشیدن اوره به عنوان منبع نیتروژن بر روی شاخ و برگ گیاه می تواند عامل موثری در افزایش کیفیت و کمیت دانه گندم باشد. به منظور بررسی تاثیر مصرف سطوح مختلف نیتروژن به صورت محلول پاشی اوره بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد پروتئین دانه در مرحله غلاف رفتن گندم، آزمایشی به صورت فاکتوریل، در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی و با سه تکرار در سال زراعی ۷۷- ۱۳۷۶ در اراضی مرکز خدمات کشاورزی فریدن استان اصفهان انجام شد. ترکیب رقم (در دو سطح: الوند و برکت) و میزان محلول پاشی نیتروژن در مرحله غلاف رفتن (در چهار سطح: صفر، ۱۰، ۲۰، و ۴۰ کیلو گرم نیتروژن خالص در هکتار) اعمال گردید. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که محلول پاشی نیتروژن در این مرحله باعث افزایش معنی دار عملکرد دانه گردید. ازدیاد عملکرد دانه ناشی از افزایش تعداد دانه در هر سنبله بود و میانگین وزن هر دانه و تعداد سنبله بارور در متر مربع تغییر چندانی نیافت. مصرف سطوح بالای نیتروژن با افزایش عملکرد بیولوژیک گیاه همراه بود. پاشیدن نیتروژن بر روی شاخ و برگ دو رقم گندم زمستانه الوند و برکت در مرحله غلاف رفتن منجر به افزایش معنی دار درصد پروتئین دانه گردید و رقم برکت در مقایسه با رقم الوند واکنش بیشتری از لحاظ افزایش درصد پروتئین دانه از خود نشان داد.

کلید واژه: گندم، اوره، اثر محلول پاشی، پیش از گلدهی، عملکرد، اجزای عملکرد، پروتئین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.