مقاله تعیین هویت کاندیداهای جدا شده از بیماران مبتلا به اونیکومایکوزیس با استفاده از روش های قارچ شناسی و مولکولی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین هویت کاندیداهای جدا شده از بیماران مبتلا به اونیکومایکوزیس با استفاده از روش های قارچ شناسی و مولکولی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین هویت کاندیداهای جدا شده از بیماران مبتلا به اونیکومایکوزیس با استفاده از روش های قارچ شناسی و مولکولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین هویت کاندیداهای جدا شده از بیماران مبتلا به اونیکومایکوزیس با استفاده از روش های قارچ شناسی و مولکولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین هویت کاندیداهای جدا شده از بیماران مبتلا به اونیکومایکوزیس با استفاده از روش های قارچ شناسی و مولکولی :

مقاله تعیین هویت کاندیداهای جدا شده از بیماران مبتلا به اونیکومایکوزیس با استفاده از روش های قارچ شناسی و مولکولی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در زیست فناوری میکروبی از صفحه ۳۱ تا ۴۰ منتشر شده است.
نام: تعیین هویت کاندیداهای جدا شده از بیماران مبتلا به اونیکومایکوزیس با استفاده از روش های قارچ شناسی و مولکولی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اونیکومایکوزیس کاندیدایی،Seminested PCR ؛ ITS2

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: اونیکومایکوزیس شایعترین بیماری ناخن محسوب می شود که توسط گونه های متفاوتی از قارچ ها شامل درماتوفیت ها، مخمرها و کپک های غیر درماتوفیتی ایجاد می شود. هدف از انجام این مطالعه تعیین هویت گونه های کاندیدای جدا شده از بیماران مبتلا به اونیکومایکوزیس کاندیدایی، با استفاده از روش مولکولیSeminested PCR است.
روش بررسی: نمونه های کاندیدا جدا شده از ناخن با آزمون های شناسایی فنوتیپی، بررسی رنگ کلنی روی محیط کروم آگار کاندیدا، تست لوله زایا و تولید کلامیدوسپور روی محیط کورن میل آگار و ژنوتیپی به نامSeminested PCR ، مورد بررسی قرار گرفتند.DNA همه نمونه ها با استفاده از روش جوشاندن استخراج شد و برای PCR مرحله اول از پرایمرهای CTSF و CTSR که قطعه ITS2 (Internal Transcribed Spacer2)را تکثیر می کند استفاده شد. محصول مرحله اول به عنوان DNA الگو برای انجام PCR مرحله دوم با استفاده از پرایمر عقبی مرحله اول(CTSR) و در حضور پرایمرهای اختصاصی گونه به نام هایCADET ،CPDET ،CTDET ،CGDET وCDDET که به ترتیب برای شناسایی گونه های کاندیدا آلبیکنس، کاندیدا پاراپسیلوزیس، کاندیدا تروپیکالیس، کاندیدا گلابراتا و کاندیدا دابلینینسیس، استفاده شد. گونه مخمر با توجه به الگوی باندهای ایجاد شده روی ژل و اندازه آن تشخیص داده شد. جهت تایید محصول PCR از تعیین ترادف استفاده شد.
یافته ها: نتایج به دست آمده حاصل از بکارگیری روش تشخیصی Seminested PCR بر روی نمونه های بالینی، شامل شناسایی و تعیین هویت ۱۲ مورد کاندیدا آلبیکنس، ۸ مورد کاندیدا پاراپسیلوزیس، ۶ مورد کاندیدا تروپیکالیس، و ۴ مورد کاندیدا گلابراتا بود. کاندیدا دابلینینسیس در هیچ نمونه ای مشاهده نشد.
نتیجه گیری: با استفاده از روشSeminested PCR می توان، گونه های پاتوژن کاندیدا بدست آمده از افراد مبتلا به عفونت اونیکومایکوزیس کاندیدایی را، با حساسیت و ویژگی بالا شناسایی نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.