مقاله اثر ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال (Citrus sinensis) علیه ایزوله های کلینیکی هلیکوباکتر پیلوری در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال (Citrus sinensis) علیه ایزوله های کلینیکی هلیکوباکتر پیلوری در شرایط آزمایشگاهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال (Citrus sinensis) علیه ایزوله های کلینیکی هلیکوباکتر پیلوری در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال (Citrus sinensis) علیه ایزوله های کلینیکی هلیکوباکتر پیلوری در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال (Citrus sinensis) علیه ایزوله های کلینیکی هلیکوباکتر پیلوری در شرایط آزمایشگاهی :

مقاله اثر ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال (Citrus sinensis) علیه ایزوله های کلینیکی هلیکوباکتر پیلوری در شرایط آزمایشگاهی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در زیست فناوری میکروبی از صفحه ۳۷ تا ۴۳ منتشر شده است.
نام: اثر ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال (Citrus sinensis) علیه ایزوله های کلینیکی هلیکوباکتر پیلوری در شرایط آزمایشگاهی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هلیکوباکتر پیلوری
مقاله عصاره
مقاله پوست پرتقال

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: اگرچه عفونت هلیکوباکتر پیلوری با ترکیبی از عوامل آنتی بیوتیکی درمان می شود، اما گاهی درمان کامل نبوده و یا اثرات جانبی داروها مشاهده می شود. از پوست پرتقال به عنوان افزودنی طعم دهنده در بعضی از مواد غذایی مثل برنج و کیک استفاده می شود. با توجه به گزارشات مبنی بر اثرات پوست پرتقال بر ناراحتی های گوارشی در طب سنتی و افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی هلیکوباکتر پیلوری، هدف این تحقیق بررسی اثر ضد هلیکوباکتر پیلوری عصاره متانولی پوست پرتقال بوده است.
روش بررسی: بعد از جمع آوری پوست پرتقال و شناسایی، عصاره متانولی آن با روش پرکولاسیون تهیه و اثر آن علیه ۳۷ ایزوله کلینیکی هلیکوباکتر پیلوری با استفاده از روش دیسک دیفوژیون، در محیط مولرهینتون آگار حاوی امولسیون زرده تخم مرغ در مقایسه با آموکسی سیلین و مترونیدازول بررسی شد.
یافته ها: تمامی ایزوله ها نسبت به دیسک حاوی ۲mg عصاره حساس بودند. میانگین قطر هاله عدم رشد ۱۳۲۸±۰۴۵ میلی متر بود. حداقل غلظت ممانعت کننده رشد (MIC) عصاره ۷۲۹mg/mlبود. حداقل غلظت کشنده (MBC) عصاره بالاتر از MIC آن بود. فعالیت ضد باکتریایی عصاره بعد از حرارت دادن در دمای اتوکلاو به مدت ۲۰ دقیقه حفظ شد.
نتیجه گیری: تحقیق در مورد محصولات طبیعی که مصرف آن ها در طب سنتی برای ناراحتی های گوارشی مرسوم است، از نظر فعالیت ضد هلیکوباکتر پیلوری باارزش می باشد. در این پژوهش مشخص گردید پوست پرتقال رشد این باکتری را در شرایط آزمایشگاهی مهار می کند. با توجه به سایر منافع پوست پرتقال مصرف آن در تهیه مواد غذایی بویژه کیک بجای وانیل توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.