مطالعه اثر ضدباکتریایی ۴ عصاره گیاهی دارچین، زیره سیاه، رازیانه و شوید بر روی هلیکوباکترپیلوری به روش دیسک دیفیوژن و فلوسیتومتری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر ضدباکتریایی ۴ عصاره گیاهی دارچین، زیره سیاه، رازیانه و شوید بر روی هلیکوباکترپیلوری به روش دیسک دیفیوژن و فلوسیتومتری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر ضدباکتریایی ۴ عصاره گیاهی دارچین، زیره سیاه، رازیانه و شوید بر روی هلیکوباکترپیلوری به روش دیسک دیفیوژن و فلوسیتومتری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر ضدباکتریایی ۴ عصاره گیاهی دارچین، زیره سیاه، رازیانه و شوید بر روی هلیکوباکترپیلوری به روش دیسک دیفیوژن و فلوسیتومتری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر ضدباکتریایی ۴ عصاره گیاهی دارچین، زیره سیاه، رازیانه و شوید بر روی هلیکوباکترپیلوری به روش دیسک دیفیوژن و فلوسیتومتری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان

تعداد صفحات :۸

هلیکوباکترپیلوری به عنوان عامل ایجاد کننده زخم پپتیک و سرطان معده شناخته شده است. عفونت مجدد و عدم پاسخگویی به درمان ریشه کنی مشکلات اصلی در روند معالجه بیماران می باشد. گیاهان بعلت داشتن موادی با اثر درمانی یکی از مهمترین منابع درمانی بسیاری از بیماریها محسوب میشوند. با توجه به اهمیت موضوع، مطالعه حاضر طرح ریزی گردید که در طی آن میزان حساسیت هلیکوباکترپیلوری جدا شده از بیماران نسبت به ۴ عصاره گیاهی دارچین ـ زیره سیاه – رازیانه – شوید وآنتی بیوتیکهای آموکسی سیلین ـ تتراسیکلین و سیپرو فلوکساسین مشخص گردد.۱۴ سویه هلیکوباکترپیلوری بدست آمده در جریان اندوسکوپی از ۳۰ بیمار از لحاظ حساسیت به دارچین – زیره سیاه – رازیانه – شوید و آنتی بیوتیکهای آموکسی سیلین – تتراسیکلین و سیپرو فلوکساسین با روش دیسک دیفیوژن و فلوسیتومتری مورد بررسی قرار گرفتند. در تجزیه و تحلیل اطلاعات از آزمون ناپارامتریک Cochranاستفاده شد و به منظور مقایسات دو به دویی بین گروه های مختلف عصاره های گیاهی از آزمون Mcnemar با اصلاح Bonferroni نیز بهره گرفته شد.از ۱۴ سویه هلیکوباکترپیلوری، ۱۴ مورد (۱۰۰%) به عصاره شوید، ۱۱ مورد (۶/۷۸%) به عصاره زیره سیاه، ۹ مورد (۳/۶۴%) به عصاره رازیانه و ۶ مورد (۹/۴۲%) به عصاره دارچین حساسیت نشان دادند. همچنین در تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی، ۱۴ مورد (۱۰۰%) به آموکسی سیلین مقاوم و ۱۴ مورد (۱۰۰%) به تتراسیکلین و سیپروفلوکساسین حساس بودند. با استفاده از روش دیسک دیفیوژن نشان داده شد که هر ۴ عصاره گیاهی دارای اثر ضد باکتریایی روی هلیکوباکتر پیلوری هستند و در مقایسه تاثیر ۴ عصاره مشخص شد که شوید و رازیانه بیشترین تاثیر ممانعت کنندگی را روی هلیکوباکتر پیلوری دارند.

کلید واژه: آنتی بیوتیکها، گیاهان شفابخش، هلیکوباکتر پیلوری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.