مقاله کاربرد های روش میکروسکوپ الکترونی روبشی در مطالعه کانسنگ آهن باباعلی و گلالی، باختر همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد های روش میکروسکوپ الکترونی روبشی در مطالعه کانسنگ آهن باباعلی و گلالی، باختر همدان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد های روش میکروسکوپ الکترونی روبشی در مطالعه کانسنگ آهن باباعلی و گلالی، باختر همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد های روش میکروسکوپ الکترونی روبشی در مطالعه کانسنگ آهن باباعلی و گلالی، باختر همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد های روش میکروسکوپ الکترونی روبشی در مطالعه کانسنگ آهن باباعلی و گلالی، باختر همدان :

مقاله کاربرد های روش میکروسکوپ الکترونی روبشی در مطالعه کانسنگ آهن باباعلی و گلالی، باختر همدان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در زمین شناسی ژئوتکنیک (زمین شناسی کاربردی) از صفحه ۲۰ تا ۳۵ منتشر شده است.
نام: کاربرد های روش میکروسکوپ الکترونی روبشی در مطالعه کانسنگ آهن باباعلی و گلالی، باختر همدان
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کانی شناسی
مقاله کریستال – شیمی
مقاله عناصر کمیاب
مقاله عناصر گروه پلاتین
مقاله پیریت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کانسارهای آهن باباعلی و گلالی در باختر همدان و در زون ساختاری سنندج – سیرجان قرار دارند. تعداد ۵۷ نقطه آنالیز، انجام شده بر روی کانسنگ آهن منیتیتی این دو کانسار به روش میکروسکوپ الکترونی روبشی، در راستای شناخت بهتر ترکیب کانی شناسی و کریستال – شیمی کانسنگ نتایج جالب توجهی را در بر داشته است. در این راستا با بررسی میزان تمرکز برخی از عناصر کمیاب نظیر وانادیم، کبالت، نیکل، مس، کروم، تیتان، طلا و عناصر گروه پلاتین و برخی ناخالصی های سولفور و فسفر در کانسنگ مشخص شد که تنها بخشی از پیریت های اولیه دارای تمرکزهای جالب توجهی از عنصر پلاتین هستند. به نظر می رسد سایر نسل های پیریت و منیتیت از نظر عناصر کمیاب مذکور تهی شده اند. سیالات هیدروترمال تاخیری که باعث کانی سازی پیریت در گانگ کلسیت – کوارتز می شوند، از نظر طلا نیز با اهمیت بوده و کانی پیریت به عنوان حامل خوبی برای عنصر طلا عمل کرده است. شناسایی مقادیر قابل توجهی از کانی فلوگوپیت و الگوی تمرکز عناصر کمیاب در کانسنگ آهن گلالی، نظریه اسکارن نوع منیزیم ولکانوژن را قوت داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.