مقاله تعیین فراوانی پنومونی پنوموکوکی از طریق جدا کردن آنتی ژن پنوموکوک در ادرار با روش ایمونوکروماتوگرافی (Binax NOW)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین فراوانی پنومونی پنوموکوکی از طریق جدا کردن آنتی ژن پنوموکوک در ادرار با روش ایمونوکروماتوگرافی (Binax NOW) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین فراوانی پنومونی پنوموکوکی از طریق جدا کردن آنتی ژن پنوموکوک در ادرار با روش ایمونوکروماتوگرافی (Binax NOW)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین فراوانی پنومونی پنوموکوکی از طریق جدا کردن آنتی ژن پنوموکوک در ادرار با روش ایمونوکروماتوگرافی (Binax NOW)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین فراوانی پنومونی پنوموکوکی از طریق جدا کردن آنتی ژن پنوموکوک در ادرار با روش ایمونوکروماتوگرافی (Binax NOW) :

مقاله تعیین فراوانی پنومونی پنوموکوکی از طریق جدا کردن آنتی ژن پنوموکوک در ادرار با روش ایمونوکروماتوگرافی (Binax NOW) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اردیبهشت ۱۳۸۹ در علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران) از صفحه ۳۴ تا ۴۰ منتشر شده است.
نام: تعیین فراوانی پنومونی پنوموکوکی از طریق جدا کردن آنتی ژن پنوموکوک در ادرار با روش ایمونوکروماتوگرافی (Binax NOW)
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پنومونی باکتریال حاد
مقاله استرپتوکوک پنومونیه
مقاله آنتی ژن ادراری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: استرپتوکوک پنومونیه شایعترین علت پنومونی اکتسابی از جامعه می باشد. جداسازی پنوموکوک از خلط فقط عفونت احتمالی را مطرح می سازد زیرا احتمال ناقلی آن وجود دارد. تشخیص قطعی با جدا سازی پنوموکوک از مایعات استریل و خون است. درصد واقعی کشت خون مثبت در پنومونی پنوموکوکی حدود %۱۵-۳۰ موارد است. اضافه کردن تست آنتی ژن پنوموکوک در ادرار به روش های معمول آزمایشگاهی، تشخیص پنوموکوک را %۳۸۹ افزایش می دهد. هدف از انجام این پژوهش تعیین فراوانی پنومونی پنوموکوکی در پنومونی های باکتریال با استفاده از روش جدا کردن آنتی ژن پنوموکوک در ادرار بود.
روش کار: در این مطالعه توصیفی – مقطعی، بیمارانی که با پنومونی باکتریال حاد در سال ۱۳۸۶ در بیمارستان رسول اکرم بستری شده و سن بالای ۱۸ سال داشتند، وارد مطالعه شدند. از نمونه ادراری بیماران تست تعیین آنتی ژن ادراری با روش ایمونوکروماتوگرافی با استفاده از کیت Binax NOW Streptococcus pneumoniae test انجام شد. خون تمام بیماران کشت شد. بیماران با جراحی الکتیو که هیچگونه عفونتی نداشتند به عنوان گروه کنترل وارد مطالعه شدند. برای متغیرهای کمی از میانگین و انحراف معیار و برای متغیرهای کیفی از درصد استفاده شد.
یافته ها: از ۴۳ بیمار مبتلا به پنومونی ۲۶
(%۶۰۵) نفر مرد و ۱۷ (%۳۹۵) نفر زن بودند. میانگین سنی آنها ۵۵۴۷ (±۲۲۴۶ انحراف معیار) سال بود. پنوموکوک از ۲ بیمار (%۴۶۵) از طریق کشت (یک کشت خون و یک کشت مایع پلور) و در ۵ بیمار (%۱۱۶) از طریق تست آنتی ژن ادراری جدا شد. فقط در فصل زمستان و بهار پنوموکوک دیده شد. تعداد لکوسیت نرمال در ۲ نفر و لکوسیتوز در ۳ نفر دیده شد. در ۴ مورد انفیلتراسیون لوبار و در یک مورد پلورزی دیده شد. در ۲ موردی که کشت مثبت پنوموکوک (خون و پلور) وجود داشت، تست آنتی ژن ادراری مثبت بود. در هیچ موردی از ۴۳ مورد کنترل، آنتی ژن پنوموکوک در ادرار جدا نشد.
نتیجه گیری: جداسازی آنتی ژن پنوموکوک از ادرار در ۵ (%۱۱۶) مورد گزارش شد. در گروه کنترل هیچ موردی از تست مثبت آنتی ژن ادراری دیده نشد که نشان دهنده شیوع کم ناقلی پنوموکوک در بالغین در این مطالعه است. این مطالعه نشان داد که بررسی آنتی ژن ادراری از نظر پنوموکوک راه مناسبی جهت تشخیص پنوموکوک در بالغین بوده و امکان تشخیص را افزایش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.