شناسایی و اولویت بندی موانع صادرات محصولات غذایی به کمک تکنیک تصمیم سازی چند معیاره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و اولویت بندی موانع صادرات محصولات غذایی به کمک تکنیک تصمیم سازی چند معیاره دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و اولویت بندی موانع صادرات محصولات غذایی به کمک تکنیک تصمیم سازی چند معیاره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و اولویت بندی موانع صادرات محصولات غذایی به کمک تکنیک تصمیم سازی چند معیاره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و اولویت بندی موانع صادرات محصولات غذایی به کمک تکنیک تصمیم سازی چند معیاره :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

این تحقیق به دنبال شناسایی موانع صادرات محصولات غذایی می باشد. برای این منظور، به کمک تکنیک دلفی و از طریق پانل خبرگان، سعیبه شناسایی موانع صادرات صنایع غذایی در صنایع آرد و ماکارونی می نماید. سپس از طریق تحلیل سلسله مراتبی گروهی موانع صادرات رااولویت بندی می کند. نتایج تحقیق نشان می دهند که به ترتیب موانع شدت رقابت بین المللی، وجود تحریم ها، عدم همکاری دولت، مشکلاتکیفیتی، مدیریت ناکارآمد جریان صادرات، ضعف در دانش صادراتی، قیمت گذاری نامناسب، تفاوت فرهنگی و پنهان بودن بازارهای خارجیموانع صادرات محصولات غذایی هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.