مقاله ارزیابی خطر زمین لغزش با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره فازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خطر زمین لغزش با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره فازی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خطر زمین لغزش با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره فازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خطر زمین لغزش با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره فازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خطر زمین لغزش با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره فازی :

مقاله ارزیابی خطر زمین لغزش با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره فازی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله علوم و مهندسی آبخیزداری ایران از صفحه ۵۱ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: ارزیابی خطر زمین لغزش با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره فازی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زمین لغزش
مقاله منطق فازی
مقاله تصمیم گیری چند معیاره فازی
مقاله تابع عضویت
مقاله هراز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از این پژوهش، ارزیابی خطر زمین لغزش در بخشی از حوزه آبخیز هراز با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره فازی است. ابتدا نقاط لغزشی با استفاده از عکس های هوایی و بازدیدهای میدانی مشخص و در پی آن نقشه پراکنش زمین لغزش منطقه تهیه شد. هر یک از عامل های موثر بر وقوع زمین لغزش از قبیل (شیب، جهت شیب، ارتفاع از سطح دریا، سنگ شناسی، کاربری اراضی، فاصله از گسل، فاصله از جاده و فاصله از آبراهه) به عنوان یک لایه اطلاعاتی در محیط GIS رقومی و به منظور انجام تحلیل های مبتنی بر تئوری مجموعه های فازی استفاده گردید. تحلیل های فازی با استفاده از نرم افزار Matlab 7.1 و پس از تعیین توابع عضویت برای هر یک از عامل های تاثیر گذار در وقوع زمین لغزش صورت پذیرفت. سپس خروجی این نرم افزار که درجه خطر محاسبه شده برای هر پیکسل در نقشه محدوده مورد مطالعه می باشد، به محیط نرم افزار ILWIS منتقل و نقشه پهنه بندی خطر زمین لغزش تهیه گردید. نتایج نشان داد که ۲۹۴۲ درصد از منطقه مورد مطالعه دارای حساسیت خیلی زیاد، ۳۲۱۹ درصد حساسیت زیاد، ۳۰۳۶ درصد متوسط و ۸۰۴ درصد حساسیت کمی به لغزش دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.