مطالعه مقایسه ای تاثیرعصاره چای سبزبرکیفیت نان به کمک ارزیابی حسی و تجزیه دستگاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه مقایسه ای تاثیرعصاره چای سبزبرکیفیت نان به کمک ارزیابی حسی و تجزیه دستگاهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه مقایسه ای تاثیرعصاره چای سبزبرکیفیت نان به کمک ارزیابی حسی و تجزیه دستگاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه مقایسه ای تاثیرعصاره چای سبزبرکیفیت نان به کمک ارزیابی حسی و تجزیه دستگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه مقایسه ای تاثیرعصاره چای سبزبرکیفیت نان به کمک ارزیابی حسی و تجزیه دستگاهی :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
برای ارزیابی تغیییرات در ظاهر، خواص بافت و مشخصات طعم نان با توجه به اضافه کردن آنتیاکسیدانتهای عصاره چای سبز از تکنیکهای مقایسه ای ارزیابی حسی و تجزیه دستگاهی استفاده شد. عصاره چای سبز در سطح ۵و ۱/۵ گرم به هر کیلو گرم آرد اضافه شد و به طور هم زمان با نمونه شاهد به کمک آزمون مشخصات توصیفی و دو گروه پنلیست های آموزش دیده و آموزش ندیده به صورت تصادفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. در این تجزیه، شش خصوصیت حسی شامل درخشندگی، تخلخل، سختی، چسبندگی، شیرینی و گسی ارزیابی شد، همچنین از تجزیه دستگاهی به کمک گرفتن عکس برای اندازه گیری خصوصیت تخلخل، از دستگاه اسپکتروفتومتری برای اندازه گیری خصوصیت درخشندگی و از دستگاه تجزیه خواص بافت برای اندازه گیری خصوصیت سختی و چسبندگی استفاده شد. نتایج نشان داد ارزیابی حسی نان به کمک پنلیست ها ارتباط خوبی با تجزیه دستگاهی دارد. با افزایش مقدار عصاره چای سبز به نان خصوصیت درخشندگی و شیرینی کاهش، اما خصوصیت سختی، چسبندگی و گسی افزایش پیدا میکند و خصوصیت تخلخل تفاوتی با شاهد ندارد. سطح آستانه برای خصوصیت گسی و شیرینی مربوط به نمونهی دارای ۵ گرم عصاره چای سبز و سطح آستانه برای خصوصیت درخشندگی، سختی و چسبندگی مربوط به نمونهی دارای ۱/۵ گرم عصاره چای سبز .بود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.