بررسی پروتیین کیک عملگر تولید شده با فیبر تفاله گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پروتیین کیک عملگر تولید شده با فیبر تفاله گوجه فرنگی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پروتیین کیک عملگر تولید شده با فیبر تفاله گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پروتیین کیک عملگر تولید شده با فیبر تفاله گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پروتیین کیک عملگر تولید شده با فیبر تفاله گوجه فرنگی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

غذای عملگرا به ماده غذایی اطلاق می شود که دارای اثراتی فراتر از ارزش تغذیه ای و یا محتوای مواد مغذی خود بر سلامتی انسان داشته باشد. فیبرهای خوراکی بخش های خوراکی گیاهان هستند مشابه کربوهیدراتها که نسبت به هضمو جذب در روده ی کوچک انسان مقاوم هستند و سبب تخمیر کلی یا جزیی در روده ی بزرگ می شوند فیبر خوراکی شامل پلی ساکاریدها، الیگوساکاریدها، لیگنین و مواد گیاهی مرتبط می شود. فیبرهای خوراکی موجب ترویجاثرات فیزیولوژیکی سودمند از جمله کاهش کلسترول و قند خون و همچنین رخوت می شود. در این پژوهش با استفاده از روش سعادتمندی و همکاران با اندکی تغییر فیبر موجود در تفاله ی گوجه فرنگی را استخراج کرده سپس آنرابامقادیر ۱۰و۲۰و۳۰درصد جایگزین آرد گندم موجود در فرمولاسیون کیک عملگر کردیم و انتظار می رود افزایش فیبر تفاله ی گوجه فرنگی موجب افزایش مقدار پروتیین محصول تولیدی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.