مقاله بررسی روش های خود مراقبتی در کنترل توهم شنوایی مدد جویان اسکیزوفرنیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روش های خود مراقبتی در کنترل توهم شنوایی مدد جویان اسکیزوفرنیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روش های خود مراقبتی در کنترل توهم شنوایی مدد جویان اسکیزوفرنیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روش های خود مراقبتی در کنترل توهم شنوایی مدد جویان اسکیزوفرنیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روش های خود مراقبتی در کنترل توهم شنوایی مدد جویان اسکیزوفرنیک :

مقاله بررسی روش های خود مراقبتی در کنترل توهم شنوایی مدد جویان اسکیزوفرنیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از صفحه ۶۵ تا ۷۲ منتشر شده است.
نام: بررسی روش های خود مراقبتی در کنترل توهم شنوایی مدد جویان اسکیزوفرنیک
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روشهای خود مراقبتی
مقاله توهم شنوایی
مقاله اسکیزوفرنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: امروزه با وجود دریافت درمانهای دارویی منظم در بیماران مبتلا به اسکیزو فرنی، تجربه توهم شنوایی تداوم می یابد. بنابراین برای علایم باقیمانده نیاز به استفاده از راهکارهای خود مراقبتی وجود دارد. این راهکارهای خود مراقبتی می توانند آشفتگی های ناشی از توهم را در این مدد جویان کاهش دهند. انحراف فکر، ریلاکسیشن و گوش کردن به موسیقی از استراتژیهای خیلی موثر هستند. هدف از این مطالعه تعیین راهکارهای خود مراقبتی در کنترل توهم شنوایی در مددجویان اسکیزوفرنیک مراجعه کننده به بیمارستان شفا می باشد.
روش بررسی: این پژوهش یک مطالعه توصیفی بر روی ۱۰۰ بیمار اسکیزوفرنی است که از میان بیماران بستری در بخش های مختلف بیمارستان شفا در شهر رشت با روش نمونه گیری آسان انتخاب گردیدند. جمع آوری داده ها با پرسشنامه ای مشتمل بر چهار بخش، بخش اول مشخصات دموگرافیک و بخش دوم پرسشنامه خود گزارش دهی با ۳۸ عبارت در مورد راهکارهای مدیریت مراقبت از خود می باشد. بخش سوم در مورد شدت توهم (که در آن امتیاز ۱ بدون شدت و امتیاز ۱۰ برای شدت بیش از حد) و بخش چهارم در مورد میزان تداخل توهم در فعالیتها امتیاز۱ ، عدم تداخل در فعالیتها و امتیاز ۱۰ برای تداخل بیش از حد در فعالیتها می باشد.
یافته ها: یافته ها نشان داد که ۴۵۵ درصد سن واحد های مورد پژوهش کمتر از ۳۰ سالگی (۹۵±۳۳۲)، ۸۷۲ درصد مرد و ۷۰۳ درصد بیکار بودند. بین متغیرهای دموگرافیک و شدت توهم، ارتباط آماری وجود نداشت ولی بین وضعیت زناشویی با سطح تداخل توهم شنوایی در فعالیتها(P<0.3) ارتباط معنی دار وجود داشت. بیشترین روش مورد استفاده جهت کنترل توهم شنوایی گروه روش های رفتاری با میانگین ۱۰۲۶ و انحراف معیار ۳۲۶ بود که در این دسته بیشترین راهکار موثر، خواندن دعا، نیایش و قرآن بوده است. همچنین بین سطح تداخیل در فعالیت ها و شدت توهم با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون نیز r=0.64 با P<0.001 ارتباط معنی دار آماری وجود دارد. در ضمن بیشترین منبع کسب اطلاعات «خود بیمار» ذکر شده است.
نتیجه گیری: بیماران گیلانی مبتلا به اسکیزوفرنی بیشتر از راهکارهای حیطه رفتاری بخصوص روش خواندن نماز، دعا و قرآن استفاده می کردند. ارتباط معنی دار آماری بین متغیرهای جمعیت شناختی و راهکارهای تطابقی وجود نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.