مقاله بررسی اثر ترکیبات آللوپاتیک جو خودرو (Hordeum spontaneum) بر میزان پروتئینها، کربوهیدراتها و فعالیت برخی از آنزیمهای گندم (Triticum aestivum L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر ترکیبات آللوپاتیک جو خودرو (Hordeum spontaneum) بر میزان پروتئینها، کربوهیدراتها و فعالیت برخی از آنزیمهای گندم (Triticum aestivum L.) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر ترکیبات آللوپاتیک جو خودرو (Hordeum spontaneum) بر میزان پروتئینها، کربوهیدراتها و فعالیت برخی از آنزیمهای گندم (Triticum aestivum L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ترکیبات آللوپاتیک جو خودرو (Hordeum spontaneum) بر میزان پروتئینها، کربوهیدراتها و فعالیت برخی از آنزیمهای گندم (Triticum aestivum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر ترکیبات آللوپاتیک جو خودرو (Hordeum spontaneum) بر میزان پروتئینها، کربوهیدراتها و فعالیت برخی از آنزیمهای گندم (Triticum aestivum L.) :
مقاله بررسی اثر ترکیبات آللوپاتیک جو خودرو (Hordeum spontaneum) بر میزان پروتئینها، کربوهیدراتها و فعالیت برخی از آنزیمهای گندم (Triticum aestivum L.) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در زیست شناسی ایران از صفحه ۳۹۲ تا ۴۰۶ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر ترکیبات آللوپاتیک جو خودرو (Hordeum spontaneum) بر میزان پروتئینها، کربوهیدراتها و فعالیت برخی از آنزیمهای گندم (Triticum aestivum L.)
این مقاله دارای ۱۵ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آللوپاتی
مقاله جو خودرو (Hordeum spontaneum)
مقاله گندم (Triticum aestivum)
مقاله آنزیم
مقاله پروتئین
مقاله کربوهیدرات
چکیده و خلاصهای از مقاله:
ترکیبات آللوشیمیایی آزاد شده از علفهای هرز با روشهای مختلف بر رشد و فیزیولوژی گیاهان اثر می گذارند. در این پژوهش بمنظور بررسی چگونگی اثر آللوکمیکالهای جو وحشی بر ارقام گندم، مقدار کربوئیدراتها، پروتئینها و فعالیت آنزیمهای دو رقم تجن (مقاوم به اثر آللوپاتی جو خودرو) و شیرودی (حساس به اثر آللوپاتی جو خودرو ) در حضور عصاره آبی ۱۰ درصد این گیاه بررسی شد. عصاره آبی این علف هرز میزان پروتئین کل را در رقم تجن کاهش ولی در رقم شیرودی افزایش داد. در گیاهان تیمار شده، فعالیت آنزیمهای اسکوربات پراکسیداز، پراکسیداز و کاتالاز کاهش و فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز افزایش یافت. تغییر در فعالیت پروتئاز وابسته به اندام بوده در برگ کاهش و در ریشه افزایش یافت. در حضور آللوکمیکال های جو خودرو، پلی ساکاریدهای برگ شیرودی و قندهای احیا کننده ریشه تجن افزایش یافت. الگوی الکتروفورزی آنزیمها نیز در گیاهان شاهد و تیمار شده یکسان نبودند که نشان دهنده تاثیرپذیری متفاوت آنزیمها از آللوکمیکالها است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.