بررسی میزان اثر عامل های موثر بر ایجاد انگیزه به مطالعه در دانش آموزان ابتدایی از دیدگاه معلمان شهرستان زرندیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان اثر عامل های موثر بر ایجاد انگیزه به مطالعه در دانش آموزان ابتدایی از دیدگاه معلمان شهرستان زرندیه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان اثر عامل های موثر بر ایجاد انگیزه به مطالعه در دانش آموزان ابتدایی از دیدگاه معلمان شهرستان زرندیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان اثر عامل های موثر بر ایجاد انگیزه به مطالعه در دانش آموزان ابتدایی از دیدگاه معلمان شهرستان زرندیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان اثر عامل های موثر بر ایجاد انگیزه به مطالعه در دانش آموزان ابتدایی از دیدگاه معلمان شهرستان زرندیه :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

این پژوهش با هدف بررسی میزان اثر عاملهای موثر بر ایجاد انگیزه به مطالعه در بین دانشآموزان ابتدایی، از دیدگاه معلمان دوره ابتدایی شهرستان زرندیه انجام پذیرفت. روش پژوهش توصیفی و از نوع پیمایشی بود و جامعه آماری آن را تمامی معلمان ابتدایی شهرستان یادشده تشکیل میدادند که در سالتحصیلی ۹۴-۱۳۹۳در مدارس آن شهرستان مشغول به تدریس بودهاند. تعداد این معلمان ۲۰۲ نفر بود که همگی آنها در مطالعه شرکت داده شدند، اما به دلیل اینکه تعدادی از آنها از همکاری با پژوهش خودداری کردند، تعداد آنها به ۱۷۶ نفر کاهش یافت. برای جمعآوری اطلاعات از پرسشنامه تجارغفاری (۱۳۸۶ (با عنوان پرسشنامه سنجش عاملهای موثر بر ایجاد انگیزه به مطالعه در دانشآموزان ابتدایی که روایی و پایایی آن به تایید رسیده بود، استفاده شد. به هر روی، نتایج نشان داد که از نظر آموزگاران همه عاملها بر گرایشدادن دانشآموزان به مطالعه تاثیر زیادی دارند. همچنین معلوم شد که پاسخدهندهها میزان اثر عاملها را به ترتیب بهصورت، فعالیتهای فوق برنامه، خانواده، رسانههای آموزشی و گروهی، معلم، و محیط مدرسه، رتبهبندی میکنند. علاوه بر اینها، معلوم شد که بین دیدگاه معلمان زن و مرد تفاوت وجود داشته، اما بین دیگاه معلمان با سطوح تحصیلی مختلف، تفاوتی وجود ندارد. همچنین معلوم شد که بین دیگاه معلمها با میزان سن و نیز میزان سابقه کاری آنها رابطه معناداری وجود نداشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.