مقاله بررسی اثرات ضد باکتریایی جلبک های دریایی Laurencia snyderiae و Sargassum angustifolium علیه پاتوژن های انسانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات ضد باکتریایی جلبک های دریایی Laurencia snyderiae و Sargassum angustifolium علیه پاتوژن های انسانی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضد باکتریایی جلبک های دریایی Laurencia snyderiae و Sargassum angustifolium علیه پاتوژن های انسانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضد باکتریایی جلبک های دریایی Laurencia snyderiae و Sargassum angustifolium علیه پاتوژن های انسانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضد باکتریایی جلبک های دریایی Laurencia snyderiae و Sargassum angustifolium علیه پاتوژن های انسانی :

مقاله بررسی اثرات ضد باکتریایی جلبک های دریایی Laurencia snyderiae و Sargassum angustifolium علیه پاتوژن های انسانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در طب جنوب از صفحه ۱۷ تا ۲۲ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات ضد باکتریایی جلبک های دریایی Laurencia snyderiae و Sargassum angustifolium علیه پاتوژن های انسانی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Laurencia snyderiae ،Sargassum angustifolium
مقاله خواص ضد باکتریایی
مقاله MIC

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: امروزه استفاده گسترده از آنتی بیوتیک ها باعث به وجود آمدن سویه های مقاوم میکروارگانیسم ها و افزایش روزافزون مقاومت آنتی بیوتیکی در سراسر جهان شده است. از این رو تحقیقات در رابطه با عوامل ضد میکروبی جدید که به طور طبیعی تولید می شوند، برای دستیابی به منابع نوین دارویی از اهمیت فراوانی برخوردار است. بر اساس پژوهش های انجام شده برخی از جلبک های پرسلولی دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی قابل ملاحظه ای می باشند.
مواد و روش ها: در این پژوهش اثرات ضد باکتریایی عصاره های آلی جلبک های پرسلولی لرنسیا اسینیدریا و «سارگاسوم انگوسیتینیوم» جمع آوری شده از سواحل بندر بوشهر روی ۳ سویه باکتریایی گرم مثبت به نام های «استوپتوکوکوس موتانس»، «استوپتوکوکوس سالیواریس»، «استوپتوکوکوس سانگویسس»، و ۴ سویه باکتریایی گرم منفی به نام های «سالمونلاتیفی»، «پروتئوس وولگاریس»، «شیگلا فلکسینو» و «میکروکوکوس لوتئوس» مورد آزمایش قرار گرفت. عصاره گیری به روش غوطه وری انجام شد و عصاره های متانولی و کلروفرمی به دست آمدند. اثرات ضد باکتریایی عصاره های نهایی به دو روش انتشار در آگار به وسیله دیسک و روش رقت های متوالی در لوله جهت تعیین حداقل غلظت بازدارنده (MIC) بررسی شد.
یافته ها: بر اساس نتایج به دست آمده، جلبک های این پژوهش بیشترین تاثیر ضد باکتریایی را علیه باکتری گرم منفی S.typhi نشان داده اند و باکتری گرم منفی M.luteus بیشترین مقاوت را نسبت به عصاره های آلی جلبک های این آزمون از خود نشان داده است.
نتیجه گیری: جلبک قرمز L.snyderiae نسبت به جلبک قهوه ای S.angustifolium از اثرات ضد باکتریایی قوی تری برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.