مقاله رنگبری رنگزاهای اسیدی با استفاده از کیتوسان در سیستم های یک جزیی و دو جزیی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رنگبری رنگزاهای اسیدی با استفاده از کیتوسان در سیستم های یک جزیی و دو جزیی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رنگبری رنگزاهای اسیدی با استفاده از کیتوسان در سیستم های یک جزیی و دو جزیی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رنگبری رنگزاهای اسیدی با استفاده از کیتوسان در سیستم های یک جزیی و دو جزیی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رنگبری رنگزاهای اسیدی با استفاده از کیتوسان در سیستم های یک جزیی و دو جزیی :

مقاله رنگبری رنگزاهای اسیدی با استفاده از کیتوسان در سیستم های یک جزیی و دو جزیی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در علوم و فناوری رنگ از صفحه ۱۹۹ تا ۲۰۶ منتشر شده است.
نام: رنگبری رنگزاهای اسیدی با استفاده از کیتوسان در سیستم های یک جزیی و دو جزیی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رنگبری
مقاله کیتوسان
مقاله سیستم دو جزیی
مقاله پساب های رنگی نساجی
مقاله رنگزای آنیونی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امروزه به منظور حذف آلودگی آب، از جاذب های ارزان قیمت استفاده می گردد. کیتوسان با دی استیله کردن بیوپلیمرکیتین به دست می آید و کیتین از نظر فراوانی در جهان دومین پلی ساکارید بعد از سلولز است. در این تحقیق رنگبری دو رنگزای آنیونی از پساب های نساجی در سیستم های یک جزیی و دو جزیی انجام شده است. رنگزای مستقیم آبی (Direct Blue 78) 78 و رنگزای اسیدی مشکی (Acid Black 26) 26 به عنوان مدل انتخاب شده است. خصوصیات سطحی کیتوسان قبل و بعد از فرآیند رنگبری با استفاده از تبدیل فوریه زیر قرمز و میکروسکوپ الکترونی پویشی ارزیابی گردید. عوامل موثر بر فرآیند رنگبری مانند مقدار جاذب و pH بررسی شد. داده ها نشان دادند که کیتوسان می تواند به عنوان یک جاذب برای رنگبری رنگزاهای آنیونی از پساب های رنگی نساجی مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.