مقاله ارزیابی بافت شناختی اثرات ضدالتهابی ابوخلسا بر التیام زخم های جراحی پوستی در رت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی بافت شناختی اثرات ضدالتهابی ابوخلسا بر التیام زخم های جراحی پوستی در رت دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی بافت شناختی اثرات ضدالتهابی ابوخلسا بر التیام زخم های جراحی پوستی در رت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی بافت شناختی اثرات ضدالتهابی ابوخلسا بر التیام زخم های جراحی پوستی در رت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی بافت شناختی اثرات ضدالتهابی ابوخلسا بر التیام زخم های جراحی پوستی در رت :

مقاله ارزیابی بافت شناختی اثرات ضدالتهابی ابوخلسا بر التیام زخم های جراحی پوستی در رت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله پزشکی هرمزگان از صفحه ۲۸۱ تا ۲۸۹ منتشر شده است.
نام: ارزیابی بافت شناختی اثرات ضدالتهابی ابوخلسا بر التیام زخم های جراحی پوستی در رت
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماده ضد التهابی
مقاله التیام زخم
مقاله موش صحرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: تلاش برای یافتن روشها و داروهای موثر در بهبود التیام زخم همواره یکی از موضوعات مورد توجه در پزشکی بوده است. ابوخلسا از دیرباز به عنوان یک گیاه دارویی موثر در التیام زخم در طب سنتی کاربرد داشته اما اثرات التیامی آن مورد بررسی بافت شناختی قرار نگرفته است. هدف این مطالعه بررسی اثرات ضدالتهابی این داروی گیاهی بر التیام زخم های پوستی در رت می باشد.
روش کار: در این مطالعه تجربی، تعداد ۹۶ رت نراسپراگ ـ دالی به صورت تصادفی به سه گروه (دارو، دارونما و شاهد) تقسیم شدند. هر یک ازاین گروه ها نیز بر اساس فواصل زمانی معین به چهار زیرگروه تقسیم و در هر زیرگروه هشت حیوان قرارگرفت. حیوانات با تزریق داخل صفاقی کتامین هیدروکلراید و زایلزین بیهوش و برشی برروی سمت راست پوست ناحیه پشت هر حیوان ایجاد شد. در گروه دارو از پماد تهیه شده از ریشه گیاه ابوخلسا و در گروه دارونما، وازلین دوبار در روز تا هنگام کشتن حیوان برروی برش ها مالیده شد. بر روی برش های گروه شاهد ماده ای مالیده نشد. سپس حیوانات در دوره های زماانی معین توسط تزریق داخل قلبی کتامین هیدروکلراید کشته و نمونه های بافتی اخذ و درداخل محلول فرمالین ۱۰ درصد قرار داده شد. از نمونه ها برش های ۵ میکرومتری تهیه و با روش هماتوکسیلین وائوزین رنگ آمیزی شدند. داده های بدست آمده با استفاده از آزمون Kruskal-Wallis در سطح خطای ۰۰۵ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
نتایج: داده ها، تفاوت آماری معنی داری را دروسعت التهاب (روز هفتم)، شدت التهاب (روزهای پنجم و هفتم) در بین رت های سه گروه دارو، دارونما و شاهد نشان داد.(P < 0.05)
نتیجه گیری: نتایج بدست آمده از این مطالعه نشان داد که گیاه ابوخلسا اثرات ضدالتهابی داشته و می تواند از طریق کاهش وسعت و شدت التهاب به التیام زخخم کمک نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.