مطالعه و بررسی تاثیر تغییر اقلیم بر متغیرهای بارش و دمای منطقه شمال شرق کشور (مطالعه موردی – ایستگاه تربت حیدریه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه و بررسی تاثیر تغییر اقلیم بر متغیرهای بارش و دمای منطقه شمال شرق کشور (مطالعه موردی – ایستگاه تربت حیدریه) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه و بررسی تاثیر تغییر اقلیم بر متغیرهای بارش و دمای منطقه شمال شرق کشور (مطالعه موردی – ایستگاه تربت حیدریه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه و بررسی تاثیر تغییر اقلیم بر متغیرهای بارش و دمای منطقه شمال شرق کشور (مطالعه موردی – ایستگاه تربت حیدریه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه و بررسی تاثیر تغییر اقلیم بر متغیرهای بارش و دمای منطقه شمال شرق کشور (مطالعه موردی – ایستگاه تربت حیدریه) :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

افزایش گازهای گلخانه ای در چند دهه اخیر که ناشی از فعالیت های انسانی و صنعتی شدن است، منجر به افزایش دمای هوای کره زمینشده و درنتیجه باعث بر هم خوردن تعادل اقلیمی آن گردیده است که به آن پدیده تغییر اقلیم اطلاق می شود. مطالعه تعدادی از پارامترهایاقلیمی نظیر بارش و دما، اولویت بیشتری نسبت به سایر پارامترها در آشکارسازی تغییرات اقلیمی دارند. ابزار مهم برای پیش بینی وضعیت اقلیم در آینده، مدلهای گردش عمومی جو (GCM) میباشاد. در ایان پاهوهش ، چنادین مادل GCM در دوره پایه (۱۹۹۹-۱۹۸۱) درمنطقه شمال شرق کشور برای ایستگاه سینوپتیک تربت حیدریه مورد مقایسه قرار گرفته و نهایتا بهترین مدل اقلیمی برای آن منطقه معرفیگردیده است. پس از انتخاب کردن مدل بهینه برای هر یک از متغیرهای بارش، دمای ماکسیمم و دمای مینیمم، به بررسی تاثیر تغییر اقلیم براین ۳ متغیر در منطقه شمال شرق کشور برای ایستگاه تربت حیدریه با استفاده از روش ریزمقیاس نمایی تناسبی تحت سناریوهای انتشارA1B, A2 و B1 در دوره آینده (۲۰۶۵-۲۰۴۶) پرداخته شده است. طبق محاسبات انجام شده، میزان اختلاف بارش سالانه میانگین در دوره آینده (۲۰۶۵-۲۰۴۶) نسبت به دوره گذشته (۱۹۹۹-۱۹۸۱) تحت سناریوهای A1B, A2 به ترتیب ۲۷+، ۳۳- و ۳- میلی متر می باشد. که نشان میدهد هر سناریو رژیم بارش متفاوتی برای دوره آینده پیش بینی می کند. همچنین تست هر سه سناریو انتشار دمای ماکسیمم و مینیمم افزایش می یابند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.