مروری بر فرمولاسیون، ویژگی های فیزیکو شیمیایی و کیفی نودل سیو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مروری بر فرمولاسیون، ویژگی های فیزیکو شیمیایی و کیفی نودل سیو دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مروری بر فرمولاسیون، ویژگی های فیزیکو شیمیایی و کیفی نودل سیو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر فرمولاسیون، ویژگی های فیزیکو شیمیایی و کیفی نودل سیو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مروری بر فرمولاسیون، ویژگی های فیزیکو شیمیایی و کیفی نودل سیو :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
نودل یکی از محصولات خمیری رشته ای است که بطور گسترده در بسیاری از کشورهای دنیا مصرف می گردد. تاریخچه تولید و مصرف نودل مربوط به کشورهای جنوب شرق آسیا (چین، ژاپن و کره) می باشد. در حال حاضر این محصول در بیشتر کشورهای اروپایی و آمریکایی تولید و مصرف می گردد. بطورکلی نودل شامل آرد گندم، آب، نمک و سایر افزودنی ها مانند نشاسته، سدیم کربنات، پتاسیم کربنات و صمغ می باشد. نودل ها را می توان براساس ترکیب نمک، روش ساخت یا تهیه و کاربرد غلاتی بغیر از گندم در فرمولاسیون به گروه نودل های تازه، خشک شده، منجمد، سرخ شده و آماده مصرف طبقه بندی نمود. یکی از انواع این محصول سیو می باشد. سیو یکی از میان وعده های محبوب و متداول در هند می باشد. در واقع سیو یک نوع نودل خرد شده و دارای بافت ترد می باشد که بطور سنتی از خمیر حاصل از آرد نخودچی تهیه می شود و در روغن بصورت عمیق سرخ می گردد. از انواع ادویه جات و چاشنی ها مختلف مانند زردچوبه، چیلی، فلفل سیاه و زیره بصورت جداگانه و یا ترکیبی جهت مزه دار کردن سیو استفاده می شود. اندازه، شکل و ضخامت رشته های سیو در میزان پذیرش آنها بسیار تاثیر گذار می باشد. امروزه در تهیه این محصول از آرد گندم، سویا، برنج و لوبیا چشم بلبلی به همراه آرد نخودچی استفاده می گردد. ویژگیهای فیزیکوشیمیایی نودل سیو (رطوبت، pH، خاکستر، چربی کل، پروتیین، زمان سرخ شدن، تغییرات پراکسید) قابل اندازه گیری می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.