بررسی میزان ترکیبات فنلی عصاره گیاه کاسنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان ترکیبات فنلی عصاره گیاه کاسنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان ترکیبات فنلی عصاره گیاه کاسنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان ترکیبات فنلی عصاره گیاه کاسنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان ترکیبات فنلی عصاره گیاه کاسنی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

گیاهان منبع غنی از ترکیبات فنلی هستند که مهم ترین آنتی اکسیدان های طبیعی به شمار می آیند نیاز به آنتی اکسیدان های طبیعی در صنایع غذایی، آرایشی و دارویی باعث تحقیقات علمی گسترده ای در دهه های اخیر شده است. کاسنی (chicory) با نام علمی Cichorium intybus، گیاهی از خانواده ی گل مینا می باشد. گل های کاسنی حاوی ماده ای به نام شیکورین می باشند که مشتقی از کومارین به نام گلوکوهیدروکسی کومارین است.کاسنی دارای سزکویی ترپن لاکتون های تلخ مزه به نام لاکتوکسین ، لاکتوکوپیکرین ، شیکوریین (گلوکزید کومارینی)، مالتون (پیرون ساده ) و تاداگزاسترین ( تری ترپن) می باشد .هدف از مطالعه حاضر برای استخراج ترکیبات فنلی و توکوفرلی عصاره گیاه کاسنی از حلال های اتانول ۴۰ و ۸۰ درصد، زمان استخراج (۲۴ و ۴۸ ساعت) و روش استخراج شیکر و آون استفاده شد. نتایج مطالعه حاضر نشان داد که ترکیبات فنلی و توکوفرلی تحت تاثیر روش های مختلف استخراج بوده است و در بین روش های مختلف استخراج بهترین روش استخراج روش آون، حلال ۴۰% اتانولی و در زمان ۴۸ ساعت بود که به طور معنی داری بیشتر از تیمار های دیگر می باشد. بر اساس یافته های این بررسی عصاره گیاه کاسنی یک آنتی اکسیدان طبیعی مناسب و جایگزین آنتی اکسیدان های مصنوعی توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.