اثر شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگیهای بیوفیزیکی و ماکروساختار فراورده حجیم شده حاوی بادام ذرت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگیهای بیوفیزیکی و ماکروساختار فراورده حجیم شده حاوی بادام ذرت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگیهای بیوفیزیکی و ماکروساختار فراورده حجیم شده حاوی بادام ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگیهای بیوفیزیکی و ماکروساختار فراورده حجیم شده حاوی بادام ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگیهای بیوفیزیکی و ماکروساختار فراورده حجیم شده حاوی بادام ذرت :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در این پژوهش با استفاده پخت اکستروژن ، فراورده حجیم شده بر پایه بادام تولید شده است. هدف بررسی اثر متغیرهای سطوح چرخش مارپیچ (۲۲۰rpm-120 (و سطوح رطوبت خوراک (۱۲-۱۶ (%بر ویژگیهای بیوفیزیکی وماکروساختار فراورده حجیم شده (ترکیبی از۲۰ %آرد بادام و ۸۰%بلغور ذرت) میباشد. ویژگیهای مورد بررسی شامل تخلخل، دانسیته توده، دانسیته ظاهری و ضریب انبساط شوندگی میباشد. نتایج حاصل حاکی از این است که با افزایشرطوبت و افزایش سرعت چرخش هلیس تخلخل و ضریب انبساط شوندگی افزایش و دانسیته توده و دانسیته ظاهریکاهش یافت. مطابق نتایج حاصل از بهینه سازی جهت تولید فراورده با کمترین میزان و دانسیته توده ۰/۲۳ Cm3/ g و بیشینه تخلخل ۸۳۲۵/۰ و انبساط شوندگی ۱۱۴۳/۶ شرایط فرایند معادل رطوبت ۱۶ %و سرعت چرخش هلیس rpm220 تعیین گردید. محصول اکسترود شده بر پایه بادام ضمن داشتن خصوصیات مطلوب تغذیه ای ، دارای ویژگیهای مطلوب فیزیکی است که قابل رقابت با سایر نمونه ها موجود تجاری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.