مقاله درموردانواع سیانوباکترها و ویژگیهای بیولوژیکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله درموردانواع سیانوباکترها و ویژگیهای بیولوژیکی دارای ۷۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله درموردانواع سیانوباکترها و ویژگیهای بیولوژیکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مقاله درموردانواع سیانوباکترها و ویژگیهای بیولوژیکی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله درموردانواع سیانوباکترها و ویژگیهای بیولوژیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله درموردانواع سیانوباکترها و ویژگیهای بیولوژیکی :
*مقاله درموردانواع سیانوباکترها و ویژگیهای بیولوژیکی*
مقاله درموردانواع سیانوباکترها و ویژگیهای بیولوژیکی
فهرست مطالب
عنوان |
صفحه |
چکیده |
|
مقدمه |
|
فصل اول: انواع سیانوباکترها و ویژگیهای بیولوژیکی، ظاهری و بلومهای سمی آنها |
|
۱-۱- تاریخچه |
|
۱-۲- ویژگیهای ساختاری و بیولوژیکی سیانوباکترها |
|
۱-۳- بلومهای سمی (شکوفایی) سیانوباکترها |
|
۱-۴- مهمترین راستههای جلبکهای سبز - آبی |
|
۱-۵- تقسیمبندی سیانوباکترها از لحاظ شکل ظاهری |
|
۱-۵-۱- سیانوباکترهای رشتهای |
|
۱-۵-۲- سیانوباکترهای کلنی |
|
فصل دوم: طبقهبندی سموم سیانوباکتریایی |
|
۲-۱- طبقهبندی سموم سیانوباکتریایی براساس مکانیسم عمل |
|
۲-۱-۱- نوروتوکسینها |
|
۲-۱-۲- هپاتوتوکسینها |
|
۲-۱-۳- درماتو توکسینها |
|
۲-۲- انواع سیانوتوکسینها |
|
عنوان |
صفحه |
۲-۲-۱- نودولارینها |
|
۲-۲-۲- ساکسی توکسینها |
|
۲-۲-۳- آناتوکسین a و هوموآناتوکسین a |
|
۲-۲-۴- آناتوکسین a (S) |
|
۲-۲-۵- Cylindrospermopsin |
|
۲-۲-۶- میکروسیس تین |
|
۲-۲-۶-۱- دوام و پایدار میکروسیستین در سلولها |
|
۲-۲-۶-۲- خارجشدنسمهپتاپپتید(میکروسیستیندرطیتجزیه Microcystis aeruginosa |
|
۲-۳- طبقهبندی سیانوتوکسینها براساس ساختمان شیمیایی |
|
۲-۳-۱- پپتیدهای حلقوی |
|
۲-۳-۲- آلکالوئیدها |
|
۲-۳-۲-۱- آلکالوئیدهای سیتوتوکسیک |
|
۲-۳-۲-۲- آلالوئیدهای درماتوتوکسیک |
|
۲-۳-۳- سموم لیپوپلی ساکاریدها (LPS) |
|
فصل سوم: اثرات مضر سموم سیانوباکترها |
|
۳-۱- آزمایش سلامت انسان |
|
۳-۱-۱- قرار گرفتن در معرض اثرات حاد و غیرمزمن |
|
عنوان |
صفحه |
۳-۱-۲- قرار گرفتن در معرض اثرات مزمن |
|
۳-۲- ارزیابی خطر |
|
۳-۳- اثر بر ماهیان |
|
۳-۴- اثر بر موجودات آبزی |
|
۳-۵- تولید ترکیبات بیواکتیو |
|
۳-۶- صدمه از راه تماس تفریحی |
|
۳-۷- مسمومیت حیوانی |
|
۳-۸- اثر بر زئوپلانکتونها |
|
۳-۹- اثر بر باکتریهای آبزی |
|
فصل چهارم: روشهای کنترل و جلوگیری از شکوفایی |
|
۴-۱- انعقاد یا چسبیدن، معلق بودن هوای محلول و جذب سطحی کربن فعال |
|
۴-۲- کلرزنی |
|
۴-۳- فیلتراسیون سریع و فیلتراسیون کندشنی |
|
۴-۴- فرآیندهای غشایی |
|
۴-۵- دما |
|
۴-۶- اسیدیته (PH) |
|
۴-۷- کاهش فسفر و ازت |
|
عنوان |
صفحه |
۴-۸- سولفات مس |
|
۴-۹- سیمازین |
|
۴-۱۰- ازندار کربن |
|
۴-۱۰-۱- میکروسیستینها و نودولارین |
|
۴-۱۰-۲- آناتوکسین a، آناتوکسین S(a) و ساکسی توکسین |
|
۴-۱۱- نور |
|
۴-۱۲- کنترل بیولوژیک |
|
۴-۱۲-۱- تغذیه توسط زئوپلانکتونها |
|
۴-۱۲-۲- کپور نقرهای |
مقاله درموردانواع سیانوباکترها و ویژگیهای بیولوژیکی
فهرست جدولها
عنوان |
صفحه |
۴-۱- جدول تأثیر ازن در از بین بردن میکروسیس تین LR در صورت وجود یا عدم وجود مواد آلی |
|
۴-۲- جدول تأثیر ازن در از بین بردن Microcystis aeruginosa |
چکیده
سیانوباکترها (جلبکهای سبز - آبی) جزء پروکاریوتها محسوب میشوند. این فیتوپلانکتونها معمولاً در آبهای شیرین و لب شور یافت میشوند و از لحاظ شکل ظاهری به دو گروه رشتهای و کلنی تقسیم میشوند.
سیانوباکترها در هنگام بلوم (شکوفایی)، سمومی را تولید میکنند که سلامت آب آشامیدنی را به مخاطره میاندازند و اثرات مضری بر روی موجودات زنده دارند. این سموم عبارتند از: میکروسیستینها، نودولارینها، ساکسی توکسینها، آناتوکسین a، آناتوکسین S(a) و Cylindrospermopsin. این سموم از نظر ساختمانی متفاوتند و محدوده عصبی را شامل میشود. وجود سیانوباکترها و سموم آنها در مخازن آبی مورد استفاده برای آشامیدن به علت عدم مدیریت صحیح منابع و مخازن آبی است.
روشهای تیمار آبی که در این پروژه مورد بحث قرار گرفتهاند عبارتند از: کلرزنی، فیلتراسیون سریع یا کند، به ویژه استفاده از ازن و غیره، از موثرترین روشها در از بین بردن سیانوباکترها هستند.
مقدمه
بعضی از جلبکهای سبز - آبی سمومی تولید میکنند که وجود این سموم و افزایش آنها در آب آشامیدنی باعث ایجاد اثرات حاد و مزمن میگردد و ممکن است حیات موجودات زنده آبزی و دیگر موجوداتی را که از این آب آلوده استفاده میکنند، تهدید کنند.
فعالیتهای انسانی مانند ورود فاضلابهای شهری، صنعتی و کشاورزی که حاوی عناصر غذایی فراوانی هستند باعث شکوفایی این جلبکها میگردد و در نتیجه اکسیژن آب کاهش مییابد و آب رنگ و بوی نامطبوع پیدا میکند و سبب افزایش مرگ و میر موجودات زنده و یا افزایش بیماریهای حاد و مزمن میشود. مدیریت صحیح منابع آبی میتواند از لوم این جلبکها جلوگیری کند.
با ارزیابی این سموم در منابع آبی و تعیین مقادیر آنها و اتخاذ روشهای مناسب برای مبارزه و کنترل آنها میتوان میزان آلودگی منابع آبی و تعیین مقادیر آنها و اتخاذ روشهای مناسب برای مبارزه و کنترل آنها میتوان میزان آلودگی منابع آبی به سموم سیانوباکترها را تا حد قابل ملاحظهای کاهش داد و سلامت و بقاء موجودات زنده را تضمین کرد.
پژوهشها و مطالعات فراوانی در زمینه روشهای کنترل این سموم صورت گرفه است و این روشها تا حد قابل ملاحظهای در کاهش سموم سیانوباکترها مؤثر واقع شدهاند. این روشها عبارتند از کنترل یا مبارزه بیولوژیک و یا افزودن مواد شیمیایی به منابع آب.
البته سیانوباکترها در بعضی از نقاط دنیا به علت اینکه شرایط مناسبی فراهماست تجمع زیستی پیدا کردهاند.
فصل اول
انواع سیانوباکترها (جلبکهای سبز - ویژگیهای بیولوژیکی، ظاهری و بلومهای سمی آنها)
جلبکهای سبز - آبی دارای ۱۵۰ جنس و ۲۰۰۰ گونه هستند که در حال حاضر کمتر از ۴۰ گونه سمی تشخیص داده شدهاند. جلبکهای سبز - آبی با بیش از ۳ میلیون سال قدمت از قدیمیترین موجودات بوده که سالانه با بلوم خود سبب مرگ و میر بسیاری از آبزیان و احشام میگردند.
۱-۱- تاریخچه
سیانوفیتها یا جلبکهای سبز - آبی در واقع همان سیانوباکترها هستند که تا سال ۱۹۷۸ این میکروارگانیسمها جزء جلبکها محسوب میشدند تا اینکه در سال ۱۹۷۸ دانشمندی به نام Stanier و همکارانش بررسی علمی بسیار منطقی روی این میکروارگانیسمها انجام دادند و ثابت نمودند که سیانوفیتها نه تنها فاقد هسته و غشاء هسته میباشند، بلکه از نظر ضریب رسوبگذاری میتوکندری SRNA شانزده میباشند که شباهت بسیار زیاد بین آنها و باکتریهاست.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.